Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a lelki társam, de a szex mégse úgy működik, ahogy kéne. Ez miatt szakítottunk. Van még esélyem?
Figyelt kérdés
Teljesen kijövünk egymással.A szexnél viszont nem mentek zökkenőmentesen a dolgok. Eléggé másra vágytunk,én pl nem szerettem világosban,ő meg igen.Leginkább a szégyenlősségem miatt alakultak ki problémák. Azóta szakítottunk,de egyszerűen nem tudom elfelejteni és teljesen úgy érzem,hogy az én hibám,hogy nem tudtam eléggé feloldódni.Mit tehetnék? Rettentően hiányzik. Ti mit tennétek ha a barátnőtök szégyenlős lenne előttetek?2011. jún. 19. 23:45
4/9 A kérdező kommentje:
Barátság dolog a részemről kizárt,hogy működne,mert nem tudnék soha úgy gondolni rá. Egyik exemmel se baráti a viszonyom,beszélünk nagyon ritkán de ennyi. Ha kapcsolat nem lehet akkor inkább ne legyen semmi.Hátha sikerül elfelejtenem...:(
2011. jún. 19. 23:56
5/9 anonim válasza:
Próbáljatok megegyezni. Egyszer sötétben, egyszer világosban. Vagy mindig félhomályban.
De az is lehet hogy idővel feloldódsz és már nem fog zavarni. Szerintem butaság volt emiatt szakítani, de nem vagyunk egyformák.
6/9 anonim válasza:
Ha a szexben csak a sötét vagy világos kérdés volt a probléma akkor nagy butaság volt szakítani! Valahogy el kell hitetned magaddal, hogy azért akarja világosban csinálni, hogy lásson téged mert szépnek talál.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek,én próbáltam volna megoldani...:S Ha meg tényleg nem ment volna,akkor én is azt mondtam volna hogy oké,hagyjuk rá.Azóta egyikünknek sincs kapcsolata,és gondoltam rá,hogy megpróbálom visszakapni,,,de nem is nagyon beszélünk.Letámadni meg nem akarom.:S Mégis csak ő szakított...úgy jönne ki,hogy vissza akarom könyörögni magam.:S
2011. jún. 20. 00:02
8/9 anonim válasza:
Szerintem alapból nem lehettetek egy hullámhosszon,nemhogy lelki társak,uh ilyen szempontból érthető,hogy szakított.
A hosszabb távon szégyenlős emberek önzőek-vagy fiatal,éretlen-.
Még az ágyban is csak magukkal és a szégyenlősségükkel foglalkoznak a helyett,hogy a másikra figyelne és próbálna örömet okozni.
Az elején még oké a dolog 1-2 alkalom erejéig,de rendszert ebből nem lehet csinálni,csak egy ultra pacskerral,vagy egy hasonló beállítottságú gátlásos manusszal.
9/9 anonim válasza:
Szedj magadra egy kis önbizalmat és mehet a móka, ha csak ennyi a probléma. Amúgy ha a lelki társad akkor nem kell szégyellni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!