Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti megtaláltátok már azt a férfit az életetekben aki maximálisan elfogad titeket úgy ahogy vagytok?
Figyelt kérdés
Aki nem kritizál, nem erőltet rátok semmit ami nektek kellemetlen lenne.
Elfogadja a szokásaitokat, nézeteiteket.
Teljes mértékben mellettetek áll, nem hagy magatokra a problémáitokkal.
Létezik még ilyen?
A korotokat is írjátok oda légyszi.
2021. júl. 29. 10:26
11/28 anonim válasza:
9-es, egyedülállóként találkoztatok? Ebben a korban nem ez a jellemző.
12/28 anonim válasza:
9-es vagyok: Már egyedülállóként (vagyis pontosabban elváltként), igen. Mindkettőnknek van gyereke is. Neten amúgy.
13/28 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen, bár én is csak 39 évesen találtam rá, mindketten válás után voltunk. Pontosan olyan, úgy szeret, ahogy leírtad. Szóval van remény :)
14/28 anonim válasza:
Remélem az asszony megtalálta bennem. :D
15/28 anonim válasza:
Orbán Viktor pontosan ilyen férfi!
22L Fideszes
16/28 anonim válasza:
Igen, a férjem. 20 évesen ismertem meg.
32 N
17/28 anonim válasza:
Igen van, de ezek alapdolgok egy kapcsolatban.
18/28 anonim válasza:
Létezik, megtaláltam, elhagytam.
19/28 anonim válasza:
nem létezik ilyen férfi. Max pár évig tudja színlelni. Mindig van jobb, szebb, bögyösebb, cukibb mosolyú, aranyosabb, fiatalabb. Aztán elkezdi az összehasonlítgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!