Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni azt, ha nem kellek senkinek sem? 22/F
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 21:40
1/22 anonim válasza:
Beszelj meg ilyen faxsagokat haver 🙂
2/22 A kérdező kommentje:
Pedig ez a valóság.
2022. júl. 4. 21:45
4/22 anonim válasza:
22 évesen azért ez még egy kicsit meredek kijelentés. Majd 42 évesen mondd ugyanezt! Addig meg éld az életed, vegyél egy kocsit és menj, amerre akarsz, vagy épp túrázz, fényképezz, olvass, fess, főzz, írj, szerelj, járj koncertekre vagy épp dumaszínházba, vagy mit tudom én... ami érdekel. ;)
5/22 A kérdező kommentje:
A probléma ott kezdődik, hogy sehova sem szoktam eljárni mivel nem szeretek emberek között lenni.
2022. júl. 4. 22:12
6/22 anonim válasza:
De hát ha lenne valakid, akkor vele is csak otthon ülnél?
7/22 anonim válasza:
Ha tudod mi a bajod miert kerdezel itt.....
8/22 anonim válasza:
Máris megtaláltad a megoldást, észrevetted?
Nagyon ritka, hogy a lányok buli helyett bekopognak, megkérdezve, hogy nem rájuk vársz-e véletlenül.
9/22 anonim válasza:
Lehet osszefugges akozott, hogy nem jarsz el sehova es senkinek nem kellesz?
10/22 A kérdező kommentje:
Ha eljárnék akkor sem hiszem, hogy bárkit is érdekelnék hiszen kevés vagyok a nőkhöz.
2022. júl. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!