Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet fogadni azt, hogy nem kellek és soha nem is fogok kelleni senkinek? Ha igen, hogy könnyebb elfogadni? 18F
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 23:46
2/17 anonim válasza:
Soha nem is fogsz kelleni senkinek? Ezt így tudod előre? Látsz a jövőbe? Gratulálok!
3/17 A kérdező kommentje:
2-es! Azt hiszem jobban tudom,hogy mik történtek velem eddig,és tudom mit beszélek!
2016. máj. 26. 23:50
4/17 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, átérzem.
De szerintem ez az egy dolog az, amit az ember soha nem tud teljesen elfogadni.
18/F
5/17 Deflohelp válasza:
Tegyél ellene. Pl. vegyél részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.
6/17 anonim válasza:
18 évesen azért ilyet ne jelents ki....biztos el lehet fogadni de miért kéne???? Fiatal vagy,előtted az élet,az hogy meg saját magaddal van bajod,önbizalom hiány például az megint más.Csak azért írom ezt mert tipikusan az olyan emberek szoktak ilyeneket mondani akinek saját magával van problémája.El kell fogadnod magad,vagy ha valami bajod van magaddal változtass egy kicsit kezdj el mozogni,vegyél új ruhákat ha megteheted,foglald le magad olyan dolgokkal amik boldoggá tesznek stb és sokkal jobban fogod magad érezni ...és amúgy meg nézz már körül! A legnyomibb emberek is megtalálják a párjukat :D nem akarok én senkit megbántani,de a fiatalok többsége a külsőből ítél és siránkoznak egymásnak hogy nézd még annak a szetencsétlennek is előbb van pasija/csaja mint nekem....hidd el nagyon sokan vannak így és azt is hidd el hogy mindenki megtalálja a párját,lehet akár életed során 30 barátnőd is annyi csaj van a világon azt hiszed senkinek sem kellesz?..ugyanmár..fel a fejjel!nem tudod hogy akár holnap mit hoz a sors!
7/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok bocs barátnőd helyett barátod :D most vettem észre a kategóriát!
Nekem volt fiú homoszexuális oszt.társam,már 16-17 évesen volt kapcsolata...nagyon aranyos,jó fej gyerek egyébként..semmi sincs veszve
8/17 anonim válasza:
rengeteget lehet tenni érte, csak gondolom te ülsz a planetromeo előtt és várod a csodát
10/17 anonim válasza:
Mi volt az oka a szakításoknak, vagy miért nem jött össze eddig a dolog?
Lehet csak "rossz" emberekkel találkozál eddig, nem azzal akit neked szánt a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!