Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » El lehet fogadni azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet fogadni azt, hogy nem kellek és soha nem is fogok kelleni senkinek? Ha igen, hogy könnyebb elfogadni? 18F

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 23:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk... Nem vagyok fent semmilyen társkereső oldalon, mert ott tényleg mindenki csak szexet keres! Utolsó kommentelő! Sosem volt még párkapcsolatom!
2016. máj. 27. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, kifejthetnéd, hogy miért gondolod így. Netán az a problémád, hogy meleg vagy és ebből kifolyólag azt gondolod, hogy nem lehetsz önmagad és nem élhetsz boldog párkapcsolatban? Vagy csúnya vagy és emiatt nem kellesz egy pasinak sem? Ne mi találgassunk már, ha nem fejted ki, nem fogunk tudni segíteni. 19f/M
2016. máj. 27. 15:44
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló! Leírtad az okot! Az utobbi az..
2016. máj. 27. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Megint a nyafogás. Ezzel a hozzáállással nem is fog összejönni.

Légy határozott, viselkedj férfi módjára, és éreztesd a nővel, hogy nem pitizel neki, hanem te irányítod az eseményeket. Ha nem akarja, nem erőlteted egy pillanatig sem, van ezer másik. Ha ezt látja, legközelebb ő fog kezdeményezni.

2016. máj. 27. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
# 12 vagyok. Ez esetben kompenzáld mással. Egy ilyen hozzáállású pasi nekem cseppet sem vonzó. Ami vonzó, az a férfiasság és az önbizalom. Az nagyon szexy tud lenni egy pasin. Változtass a belsődön, a külsődön is tudsz, tehát például gyúrd ki magad. Ezek a dolgok sokat dobnak egy férfin, még ha az arca nem is a legszebb.
2016. máj. 27. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy már ilyen buta..lehet csak változtatnod kéne a külsődön..Mi nem tetszik az arcodon?

Szerintem sokaknak segít ha megnövesztik a hajukat.

2016. máj. 27. 22:00
 17/17 tegnapholnapma válasza:
100%

Hát. Nem tudom, hogy állsz matekból :) de ebből a több milliárdnyi földön élő emberi lényből azért csak van hangyaf.sznyi esélyed, hogy találj valakit...

Gondolkozz már egy kicsit, légyszi!

Csúnya férfi pedig NINCS!!!

(Miért nem kéred szakértő segítségét az önbizalomhiányodra?)

2016. máj. 30. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!