Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek sem?
Sok ideje próbálkozok 21 évesen, hogy minimum egy randiig jussak el, de az se valósul meg sokszor. Több mindent próbáltam már, társkeresés, ráírni egy csajra, vagy esetleg azokat befogadni, akik engem jelöltek be facebookon (igen, és ebből nem is egyszer volt ilyen). De általában vagy az van, hogy ghostolva vagyok, vagy én cseszem el valamivel, vagy egyszerűen átvert engem, a talizást is valamire ráfogják, hogy ezért-azért nem tud. Élőben is próbálkoztam a legbénább módszerekkel, amiket még itt a neten (meg persze ezen az oldalon) is megláttam. Azoknak is annyi lett a vége, hogy valamivel lekoptattak. Pár nő még eztután is vagy köszönt vagy 'mosolygott'.
Mindig azon tűnődöm, hogy velem van-e a probléma, vagy valamit elb_szok a dolgokon, hogy folyton ez a véglete a dolgoknak. Főleg neten, 2 hét írógatás után sincs semmi. Ugyanazokat a köröket járom, mint eddig. Hiába a bókolás, hiába mindannak, amit tennék értük, és semmi. Mintha nem erre lenne szükségük. Semmi kölcsönösség néha. Megpróbálhatok még annyit, hogy ide-oda eljárkálok, most is ko certen gondolkozom.
Szerintetek velem van a probléma? Mit láthatnak a nők ilyenkor bennem? Én cseszem el a dolgokat szinte?
Ne legyen 2 hét írogatás, amint kezdtek belemelegedni, hívd el randira. De max egy hét után.
Járj el társaságba, barátkozz lányokkal, így kevésbé feszengsz majd a közelükben.
#2 Pont ezaz, hogy 1 hét után sem jött össze semmi, mert "dolga volt". Hiába hívom el, ha valami "okból" kifolyólag nem akarja. Nem egyszer hívtam el nem egy lányt. Gondolhatod, miért írtam ki ezt a kérdést. :(
#1 Tehát hiába a rengeteg közös ismertetőjegyeink, ha egyszerűen egy "nulla" vagyok? :/
3
Ha nullaság alatt azt érted, hogy nincsenek céljaid a jövőre nézve, elképzelésed a világról és a működéséről, elveid, és preferenciáid főleg azzal kapcsolatban, hogy milyen társat szeretnél magad mellé, hanem csak kb. mindegy, csak legyen már valaki, akin lyuk van, meg akire fel te is elmondhatod, hogy neked is van már barátnőd, akkor igen, ezek után tök mindegy, hogy neki is barna haja van, meg hogy ő is szereti az xy banda koncertjeit.
Ilyenek lehetnek veled a problémák. Lehet csak egy, de lehet ezek közül több is:
1. Nagyon rossz a szocializációd. Nem tudod hogy kell beszélni az emberekkel általában, vagy kifejezetten csak a nőkkel. Nincsenek barátaid, nincsenek lány barátaid, nem tudod hogy kell érdekesen, izgalmasan beszélgetni a nőkkel.
2. Ronda vagy. Az arcod nem jóképű.
3. Vézna/dagadt vagy, vagy pedig túl alacsony.
4. Ha neten ismerkedsz, akkor szarok a fényképeid.
5. Igénytelen vagy, szarul öltözködsz, szar a frizurád.
Nyilván ha ronda vagy, akkor a frizura vagy a ruházkodásod változtatása sem fog segíteni rajtad, de ha nem vagy ronda, csak szarul nézel ki az igényesség hiánya miatt, akkor azon lehet változtatni.
Ha meg nyámnyila a stílusod, mármint a beszéded nem vonzó a nőknek, azon pedig elég nehéz változtatni megint csak, ha nincsenek barátaid vagy olyan szocializációd, ahonnan megtanulhatnád hogy kell ezt jól csinálni. Nem egyszerű az biztos.
Hát barátaim valóban nincsenek, rondának nem nevezném, márcsak azért is, ha már helyesbek tartott egypár nő, de dagadt vagyok, az is tény. A szarul öltözködés meg szerintem kizárható (főképp fekete ruhákat szoktam hordani).
Meg amúgy ehhet mi köze van a testalkathoz? Láttam már vékony srácot telt nővel járni, nem is egyszer, illetve fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!