Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kellek senkinek, magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek, magányos vagyok, mit csináljak? Egyedülálló anyuka

Figyelt kérdés

Van két gyerekem, a férjem két éve hagyott el minket egy másik nőért.

Értéktelennek, hányadéknak, semmirevalónak érzem magam, senkinek nem kellek. Pedig már vágyok egy társra.

2023. febr. 26. 09:20
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem gondolsz magadra másképp, hogy várod el mástól, hogy ne gondoljon rád pont úgy, ahogy te most magadra?
2023. febr. 26. 09:24
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
Kapd össze magad, járj társaságba, törődj magaddal, esetleg regisztrálj valami tarskereson
2023. febr. 26. 09:24
 3/33 anonim ***** válasza:
16%
egy depisnek ezt aztán hiába írod..
2023. febr. 26. 09:27
 4/33 A kérdező kommentje:

Már teljesen magam ellen fordultam, ütem magam, és nem is akarok igazán enni.

A gyerekeket addig hova teszem? Nem tudom sehova se vinni őket, egy férfinak se az az álma, hogy játszótéren randizzunk. Nem kellek senkinek se.

Hiába gondolom az ellenkezőjét, ha egyszer így van. Nem kellek senkinek sem.

2023. febr. 26. 09:31
 5/33 anonim ***** válasza:
94%
Menj pszichológushoz, mert nem normális, hogy ütöd magad meg nem eszel, veszélyes vagy a gyerekekre és magadra is.
2023. febr. 26. 09:39
 6/33 anonim ***** válasza:
95%
Emeld fel a fejedet és őrizd a méltóságodat. Légy büszke hogy egyedülálló anyaként is megállod a helyedet, nem csak a gyerekeidért hanem magadért is.
2023. febr. 26. 09:51
 7/33 anonim ***** válasza:
91%
Menj pszichológushoz, és míg rendbe nem tetted az önbecsülésedet, NE kezdj senkivel, mert senkinek sem egy depressziós valakire van szüksége, hanem társra!
2023. febr. 26. 09:57
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Bocsánat, hogy csak így rádírok, de gondoltam így egyszerűbb.

Én elváltam 3 éve. A volt feleségem összejött a kollégájával. Van 2 lányunk. A nagyobbik úgy döntött velem marad. Én is magányos vagyok. Számomra egyedüli, talán mondhatom boldogság a munka. Igazából abba menekülök, mert addig sem vagyok egyedül. A lányom már 18 éves. Velem él, de már a saját kus életét éli. Nincs úgy rám szüksége, mint 3 évvel ezelőtt. Persze itt van, de már szinte felnőtt. Sajnos nagyon átérzem miről írsz. Mit élsz át. Amikor este az ember egyedül fekszik le. Amikor reggel egyedül ébred. Amikor nincs kivel megbeszélni a hétköznapi dolgokat. Amikor egyedül reggelizik. Amikor egyedül főz. Ez mind felörli az embert. Hiába a kollégák, és néhány barát, ha nincs egy társ. Ha szeretnél én szívesen csevegek veled. Persze sokan adják a jobbnál-jobb tanácsokat. Csak aki ezt nem éli át,nem tudja mivel jár ez. Ha gondolod én itt vagyok, és szívesen csevegek veled. Még egyszer bocsánat, hogy itt írtam, de sok troll van aki leli örömét, ha téged, engem, és a hozzánk hasonló cipőben járokba belerúghat. Szép napot kívánok! Fel a fejjel! A vihar után is mindig kisüt a nap. Igazából én is azt várom. Hogy végre nekem is süssön a nap.

2023. febr. 26. 10:03
 9/33 anonim ***** válasza:
89%

"A gyerekeket addig hova teszem? Nem tudom sehova se vinni őket, egy férfinak se az az álma, hogy játszótéren randizzunk."

Se bölcsőde, se ovoda, se iskola, se nagyszülő, se barat?

2023. febr. 26. 10:03
 10/33 anonim ***** válasza:
88%
Gyere össze a 8-as válaszolóval és mindenki happy lesz. Sok szerencsét!
2023. febr. 26. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!