Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kellek senkinek, magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek, magányos vagyok, mit csináljak? Egyedülálló anyuka

Figyelt kérdés

Van két gyerekem, a férjem két éve hagyott el minket egy másik nőért.

Értéktelennek, hányadéknak, semmirevalónak érzem magam, senkinek nem kellek. Pedig már vágyok egy társra.

2023. febr. 26. 09:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%

na ezért nem szabadna laikusoknak tanácsot adni..

a válaszadók 80%-a csak bullshitel.

2023. febr. 26. 10:26
 12/33 BlackSword ***** válasza:
93%

Először is fordulj szakemberhez!!! Nem túl egészséges, ahogy bánsz magaddal... ez kihat a gyerekeidre is...

Kettő, magadnak kell a boldogságodat megteremteni, nem egy kapcsolattól várni... abból nem lesz semmi... jó aztán végképp nem...

Egyébként nem is rossz ötlet ez a játszótéren randizás... egyből le tudod szűrni, hogy hogyan viszonyul a gyerekeidhez...

Neked már egyébként sem a partyarcok kellenek, hanem egy normális értékrenddel bíró társ...

2023. febr. 26. 10:43
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

16 éve váltam el, ugyanez volt az ok. Nekem csak egy gyerekem van. Én mondjuk nem rekedtem meg ennyire az önsajnálatban, mint te. Az első fél év volt talán nehéz. Utána magamra találtam. Voltak próbálkozásaim, de rendre csak szórakozni vágyó delikvensekkel sikerült összefutnom. Kb. 9 évi időpocsékolás után abbahagytam a felesleges próbálkozásokat. Mostanra megtanultam egyedül is élvezni az életet. Szerintem ez sem rossz, sőt sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint kapcsolatban. Nekem nem kell mindenáron valaki csak azért, hogy legyen. Gyerekkel meg valóban nem kapkodnak annyira az ember után a normális kapcsolatra vágyó férfiak, hiába vagy csinos, ápolt. Nem hagytam el magam ezen a téren sem, de ez is kevés volt. Sajnos nem túl izgalmas az ellenkező nemnek egy idegen gyereket elfogadni. A legtöbb semmilyen gyereket sem akart azok közül, akik nálam próbálkoztak. Így inkább csak kalandozni akartak. Ez van kérdező. Van akinek szerencséje lesz, bár nem tudom tényleg szerencséje van-e, vagy inkább bármi megfelelő, hogy ne legyen egyedül? Én nem alkudtam meg. De nem is bántam meg.

Szerintem keress fel egy szakembert, mert egyedül már esélytelen lesz kijutnod a leírás alapján az önsajnálat mocsarából. De csak úgy lehet ez is működőképes, ha nem csak tőle vàrod a csodát, hanem te is megteszel mindent a változtatás érdekében.

2023. febr. 26. 10:50
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, de nem leszek kedves.

Szerinted így, ebben az állapotban milyen pasit fogsz bevonzani? Megmondom: valami agresszív bántalmazó faxt. Aki az első pár hétben maga az álom, udvarias, meghódít, a gyerekeidnek is mindig visz valami apróságot. Aztán gyorsan összeköltöztök. Te meg mindenkinek szétkürtölöd, hogy milyen boldog vagy.

Aztán pár héttel később jön az első ordítozás. Mire észbe kapsz, a gyerekeid félted az agresszív pasidtól, de kitenni se tudod. Pár hónappal később jönnek a pofonok, de te elhiteted magaddal, hogy megérdemled. Pár év és szó szerint hülyére leszel verve, a pasi csak kihasznál, úsztok a hitelben, a gyerekeid gyűlölnek, esetleg már rég az apjukhoz menekültek, te meg vered a fejed a falba, hogy miért nem maradtál inkább egyedül.

Annál, hogy egyedül vagy, van sokkal rosszabb. Méghozzá egy rossz kapcsolat. Amiből te nem fogsz tudni kilépni, mert félsz megint egyedül maradni.

Keress fel egy pszichológust, járj el a gyerekkel ingyen programokra, kirándulni, játszózérre, és kapd össze magad.

Aztán majd utána keress párt.

2023. febr. 26. 10:53
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Énis magányos vagyok. Pedig a gyerekek kirepültek már, férjemmel külön mentünk. Irj ha csak beszélgetnél valakivel. Hidd el neked legalább a gyerekek ott vannak, jobb úgy, egy fokkal. teljesen egyedül...
2023. febr. 26. 11:09
 16/33 anonim ***** válasza:
97%

"na ezért nem szabadna laikusoknak tanácsot adni..

a válaszadók 80%-a csak bullshitel."

Szerinted. Szerintem meg sokan, pl én is tapasztalatból válaszoltam, lévén magam is voltam egyedülálló anya

2023. febr. 26. 11:13
 17/33 anonim ***** válasza:
98%

Sokan gyerek nélkül érzik ezt. Neked van gyereked, okod felkelni!

Fejezd be a hisztit, menj pszichológushoz, és szedd össze magad! Pasi nélkül is lehet teljes az életed!

2023. febr. 26. 11:36
 18/33 anonim ***** válasza:
97%

Ugyanúgy, ahogy bármelyik másik szingli. Szerinted másokat nem hagynak el? Szerinted te vagy az egyedüli cserben hagyott? Vagy aki egyedül neveli a gyerekeit?

Van bölcsőde, van óvoda, iskola. Vannak nagyszülők. Lehet társkeresőzni, nyitott szemmel járni az utcán.

De, valakinek biztosan kellesz. Vagyis nem, nem kellesz senkinek. Tudod miért? Nem azért mert gyerekeid vannak. Hanem azért, ahogy gondolkodsz.

"Jujj, nem kellek senkinek, inkább éheztetem meg ütöm magam." Szerinted kinek kellene egy ilyen nő? Lépj túl magadon légyszíves, viselkedj felnőttként, akkor talán rád talál majd egyszer egy értelmes férfi. De amíg ezt a depressziós szöveget nyomod, ne hidd, hogy hosszútávon bárki is kibírná melletted.

2023. febr. 26. 11:41
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológussal kéne felvenni a kapcsolatot.
2023. febr. 26. 12:04
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Marketingen dolgozz kicsit, mert ez igy 😅
2023. febr. 26. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!