Mit csináljak, hogyha szégyellem az egyedülálló anyaságot?
Munkahelyen is beszélik, hogy "ezt csinálta a férjem", "azt csinálta a férjem", én meg hazamegyek a gyerekkel, és senki nem vár otthon.
A páromnak már új nője van, és az a legszomorúbb, hogy ő hagyott el engem.
A gyerek is az apjához húz jobban.
Rohadt ciki volt kimondani, amikor felhozódott a téma és elmondtam, hogy nem vagyunk már együtt a gyerekem apjával.
Vele terveztem, hogy felnevelem a gyereket. Lehet lesz másik férfi az életemben, de mégse lesz a gyerekem apja, ráadásul kevés férfi van, akinek az az álma, hogy más gyerekét nevelje fel, és nekem se az az álmom, hogy más gyerekére vigyázzak.
Áh nem kell pszichológus, csak pozitív tapasztalat. Én is egyedül vagyok a gyerekkel, de tök büszke vagyok, mert nem maradtam szr kapcsolatban kényszerből, illetve nem ugrom szr kapcsolatba kényszerből, pedig sorbanállnak a férfiak, hogy egyedülálló(csinos, vékony, értelmes) nővel alakítsanak ki kapcsolatot, de nem érzek semmit irántuk, így nem megyek bele semmibe. Sokkal "többre" tartom magam, mint azok, akikről tudom, hogy szr a házassága mégis benne vannak, általában pénzért(igen férfiak, ezért vannak benne a nők), meg kényelemből(aki elintéz nekik ezt azt), meg félelemből.. :)
Nem tökéletes az életünk, de közelebb áll ahhoz, mint azoknak, akiknek a gyereknevelésen kívül még egy szr kapcsolat terhét is el kell viselniük.
Én is szomorú vagyok néha, hogy egyedül vagyok, de aztán mérlegelem a lehetőségeimet, és rájövök, hogy ez a jelenlegi legkevésbé rossz. Ha nem kellesz másoknak, az nem a gyerek miatt van. Én nem ismerek olyat, akinek irigylem a kapcsolatát.. te igen?
Én is 2 el értek egyet.
A 3as rohadt fusztralt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!