Pestre költöznétek egyedülálló anyaként?
Figyelt kérdés
35 évesen Válás közepén vagyok, egy 4 éves fiam van. Könyvelőként dolgozok vidéken, de ismerős által lenne egy jó lehetőség Pesten. Ide igazából nem köt minket semmi, (persze az apján kívül), de nem akarom a gyereket az egyik oviból a másikba rángatni, ha mégsem úgy alakul a helyzet.
Albérletben laknánk egyelőre mindenképp, amíg nem döntjük el, hogyan tovább.
2021. máj. 19. 20:30
1/5 Tepfal válasza:
Tudsz albérletet, ahova befogadnak gyerekkel, illetve van ehhez elég jövedelmed? Ha igen, én csak előnyét látom.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is menj, hidd el a gyerekek könnyebben alkalmazkodnak.
4/5 anonim válasza:
Nekem anyukam felkoltozott velunk anno, ket oviba jartam, aztan sulit is valtottam (nem volt jo az elso, de abbol mar mindketto bp-i volt). En orulok neki, hogy itt nottem fel, szeretem Budapestet, jo volt itt gyereknek is lenni, jartunk mindenfele, sok a program (most kevesebb nyilvan, de majd visszall). Az ovivaltasokra meg nem is emlekszem, a koltozkodesekre sem, csak ilyen homalyos emlekeim vannak, hogy laktunk itt is, meg ott is, stb. De nem hiszem, hogy nagyon megviselt volna.
5/5 anonim válasza:
Igen, mindenkepp, nagyon nagy almom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!