Aki egyedülálló anyaként vállal gyereket, az hogyan csinálja?
Hallottam már többször is olyat, hogy X kor után bizonyos nők azt mondják, hogy ők szeretnének gyereket, akkor is ha nincs párjuk.
De hogyan? Egyéjszakás kalandokkal oldják meg, vagy ismerőssel, vagy lombikbébi módszerrel?
Átveréssel, hogy miként ne kérdezd,mert szerintem mindenre van példa. Egyéjszakásra is(gondolom jó sok betegséget összeszed, mire terhes lesz), vagy bárhogy. A ismerőssel szerintem talán a legritkább. Mégis ki menne bele ilyenbe?
Ez a világ legmocskosabb dolga. Szerencsétlen gyerek sosem lesz rendes családban, szerencsétlen apa meg talán soha sem élvezheti az apaság örömeit, mert valakinek kapuzárási pánikja van.
Persze, összejön valakivel vagy rövid távon, vagy sem, akár egy alkalom is lehet és teherbe eshet. Mondjuk az egy alkalmasnál kevés az esély, bár ha tesztel akkor lehet.
Mindenesetre ezek a hölgyek nagyon önzőek ! Amikor az ember gyereket vállal, onnan a gyerek kell legyen az első (nem jelenti magad totál feladását ) és hogy a gyereknek mi a legjobb, minimum, hogy legyen apja, anyja. Persze akármikor szétmehet egy kapcsolat, de akkor már a szülők tarthatják a kapcsolatot a gyerekükkel, ez felelősségük is lenne. De ha nincs apa, akkor nincs esély. Hacsak nem talál mégis valakit a nő, akit meg is tart.
Nem szimpatizálok az ilyesmivel egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!