Miért csinálja ezt mikor nincs pénzünk?
Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel és apukámtól már nem jár a gyerektartás, semmit nem kapunk tőle és más támogatást sem. Úgy néz ki októbertől kapni fogok tanulmányi ösztöndíjat egyetemen,mert elég jó átlagot sikerült elérnem DE én nyáron nagyon akartam dolgozni július közepétől.(Akkor lett vége gyakorlatomnak meg vizsgáztam le kreszből) Találtam is 1 nap alatt egy melót, ahol pékségben kellett volna dolgoznom napi kb. 9 órát délelőttös és délutáni műszakban és, hogy hát azt én el ne vállaljam, mert jaj ha este 10-re érek haza...(21 éves vagyok)de tavaly nyáron is ugyanez volt, hogy dolgozni akartam menni és 3 helyből mindig talált valami kifogást, hogy miért ne.Nem értem, mert viszont 15 éves koromban simán engedte, hogy végig napszámozzam a nyaramat de most valahogy mintha nem akarna engedni dolgozni vagy pontosabban kétkezi munkára nem már fogalmam sincs. Máskor meg sír, hogy mennyire mínuszban vagyunk.Mondtam neki, hogy októbertől odaadom neki ösztöndíjam azért húztam rá egyrészt, hogy minél többet kaphassak de arra is azt mondta ő biztos el nem veszi. Az a baj, hogy alig van felelősségem örülhetek,hogy az állatorvosi számlába beszállhattam kb. most, mert volt egy kis spórolt pénzem.2015. júl. 24. 20:22
1/31 A kérdező kommentje:
Ja meg a kresz vizsgámat kifizethettem de attól is tök rosszul volt.Nem jó ez így nekem olyan ellentétes a szituáció és én segíteni akarok nagyon.
2015. júl. 24. 20:24
2/31 anonim válasza:
felnőtt ember vagy, ha dolgozni akarsz, akkor dolgozz!
3/31 anonim válasza:
Fura hogy enny idosen az ô akarata èrvènyesül...beszèlj vele a legnagyobb tisztelet mellett mondd meg hogy szereted ès becsulod ès megfogadod vagy megfontolod a tanacsait, de ide elmesz dolgozni ezèrt ès ezèrt. Megèrted hogy fèlt stb
4/31 A kérdező kommentje:
Könnyen mondod, mert nem ismered. Már balhéztunk össze ez miatt és nem akarok megint utálok vele haragban lenni. Most úgy néz ki sikerül elmennem hétfőtől irodába de erre se nagyon reagált semmit.
2015. júl. 24. 20:29
5/31 A kérdező kommentje:
Igen de ez már nem túlzó félelem? Barátnőmet már pl. egyedül engedi az anyja jönni és menni na azt hiszem én megleshetném magamat ha rajta kapna, hogy egyedül császkálok haza hajnalban.
2015. júl. 24. 20:30
6/31 anonim válasza:
Nézd, 21 éves vagy saját akarattal elvileg, ha ő nek bírja értelmes ember módjára megindokolni, miért ne dolgozz (nettó baromság ez amúgy), akkor menj el dolgozni és kész.
7/31 A kérdező kommentje:
Általában azon van, hogy szeptembertől elvállalt egy tanár TDK munkára és, hogy azzal kezdjek el foglalkozni....Csak nem értem minek mikor az se biztos, hogy valamelyik témámra rámondja az áment.
2015. júl. 24. 20:33
8/31 anonim válasza:
bocs, de te vagy a hibás
21vagy, találtál munkát, mész és kész.
9/31 anonim válasza:
Nem 15 vagy, hanem 21!!!!!
Az irodai munkával kapcsolatban mi kifogása van?
Vállald el!
Miért ne mehetne haza hajnalban egy 21 éves?????
Azon ki vagyok akadva, amikor 15-16 évesek írják ezt, de te 21 vagy, nem gyerek.
10/31 A kérdező kommentje:
Miben vagyok hibás? Abban, hogy nem tudom miért ilyen? Tényleg! Miért nem gondolatolvasónak mentem el...
Azt hittem van itt olyan szülő vagy gyerek, aki volt hasonló szituációban és letudja írni, hogy nekik ezmiért volt így, ahogy.
2015. júl. 24. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!