Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt mikor...

Miért csinálja ezt mikor nincs pénzünk?

Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel és apukámtól már nem jár a gyerektartás, semmit nem kapunk tőle és más támogatást sem. Úgy néz ki októbertől kapni fogok tanulmányi ösztöndíjat egyetemen,mert elég jó átlagot sikerült elérnem DE én nyáron nagyon akartam dolgozni július közepétől.(Akkor lett vége gyakorlatomnak meg vizsgáztam le kreszből) Találtam is 1 nap alatt egy melót, ahol pékségben kellett volna dolgoznom napi kb. 9 órát délelőttös és délutáni műszakban és, hogy hát azt én el ne vállaljam, mert jaj ha este 10-re érek haza...(21 éves vagyok)de tavaly nyáron is ugyanez volt, hogy dolgozni akartam menni és 3 helyből mindig talált valami kifogást, hogy miért ne.Nem értem, mert viszont 15 éves koromban simán engedte, hogy végig napszámozzam a nyaramat de most valahogy mintha nem akarna engedni dolgozni vagy pontosabban kétkezi munkára nem már fogalmam sincs. Máskor meg sír, hogy mennyire mínuszban vagyunk.Mondtam neki, hogy októbertől odaadom neki ösztöndíjam azért húztam rá egyrészt, hogy minél többet kaphassak de arra is azt mondta ő biztos el nem veszi. Az a baj, hogy alig van felelősségem örülhetek,hogy az állatorvosi számlába beszállhattam kb. most, mert volt egy kis spórolt pénzem.

2015. júl. 24. 20:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

"Általában azon van, hogy szeptembertől elvállalt egy tanár TDK munkára és, hogy azzal kezdjek el foglalkozni."

Mert addig sok idő van. Ha odaérsz, majd arról is lebeszél. EZ csak terelés.

2015. júl. 24. 20:37
 12/31 A kérdező kommentje:
Hogy miért? Most őszintén: Szerintem a híradó átmosta az agyát.Nagyon szeretem de már megfulladok néha, hogy semmi nem jó.
2015. júl. 24. 20:38
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem, egyetemmel kapcsolatos dolgokban 100%-os támogatást kapok legyen bármi.
2015. júl. 24. 20:39
 14/31 anonim ***** válasza:
47%

Neked kar az egyetem. Ennyi onallosaggal es onallo akarattal, mint ami egy cserepes novenynek van, felesleges.

21 evesen anyuci moge bujni, amikor csakis TE vagy felelos azert, hogy alakul a sorsod...

2015. júl. 24. 21:09
 15/31 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ha akarnal, mehetnel dolgozni. Reggel elmesz otthonrol es delutan haza. Ha megkerdezi, haverokkal voltal varosban. Mire rajon, mar keso lesz es nem lephetsz csak ugy ki illetve megerti, hogy egy kis munka nem art meg.

Persze nem akarlak ellene uszitani, tudom milyen haragban lenni a szulokkel...csak egy otlet

2015. júl. 24. 21:10
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ez nagyon rendes dolog toled, hogy odaadnad a penzed :) Es jo dolog az anyukadtol (normalis dolog), hogy nem keri el azt toled.
2015. júl. 24. 21:12
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Októbertől egy büdös vasat nem fogsz kapni, hacsak nem mesterképzést kezded, ugyanis a tanulmányi ösztöndíj csak az első teljesített félév után jár, annak KKI-je alapján. Szociális járhat azonnal.
2015. júl. 24. 21:17
 18/31 anonim ***** válasza:
Már nem azért de én 21 évesen nagy ívben tettem szüleim véleményére. Tanácsokat mindig meghallgattam, de az én életemről csakis kizárólag én döntöttem. Ha nincs benned ennyi tartás meg talpraesettség akkor meg is érdemled hogy anyád írányítsa az életedet.
2015. júl. 24. 21:34
 19/31 anonim ***** válasza:

ma 20:37

21 évesen komolyan úgy gondolod, valaki majd ide írja, hogy jajj...én is így voltam. Aztán megtaláltam a varázsvesszőt és megváltozott az anyukám, te is ezt, meg ezt tedd ?

Az anyukád félt. Hogy mitől, azt egyedül ő tudná megmondani.

Ha nem vállalod be az időnkénti haragszomrádot, akkor lehet, még 30 évesen is az anyukád fog irányítani. Lelki zsarolással.

2015. júl. 24. 21:38
 20/31 anonim ***** válasza:
21 vagy itt az ideje, hogy végre saját akaratod legyen. most nem kezdem el mondani, hogy más ekkora már kulfoldre koltozik, egyedül él, esetleg gyereke/ferje is van... de meg nem valalsz el egy munkat, mert anyuci felt, hogy 9-re ersz haza... ki kéne állni magad mellett. senki nem szereti az anyuci pici lányát... én is joban vagyok az anyukammal, de attol még van szabad akaratom, felnőttem, nem szól bele a donteseimbe, nax tanácsot adhat..
2015. júl. 25. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!