Miért csinálja ezt mikor nincs pénzünk?
Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel és apukámtól már nem jár a gyerektartás, semmit nem kapunk tőle és más támogatást sem. Úgy néz ki októbertől kapni fogok tanulmányi ösztöndíjat egyetemen,mert elég jó átlagot sikerült elérnem DE én nyáron nagyon akartam dolgozni július közepétől.(Akkor lett vége gyakorlatomnak meg vizsgáztam le kreszből) Találtam is 1 nap alatt egy melót, ahol pékségben kellett volna dolgoznom napi kb. 9 órát délelőttös és délutáni műszakban és, hogy hát azt én el ne vállaljam, mert jaj ha este 10-re érek haza...(21 éves vagyok)de tavaly nyáron is ugyanez volt, hogy dolgozni akartam menni és 3 helyből mindig talált valami kifogást, hogy miért ne.Nem értem, mert viszont 15 éves koromban simán engedte, hogy végig napszámozzam a nyaramat de most valahogy mintha nem akarna engedni dolgozni vagy pontosabban kétkezi munkára nem már fogalmam sincs. Máskor meg sír, hogy mennyire mínuszban vagyunk.Mondtam neki, hogy októbertől odaadom neki ösztöndíjam azért húztam rá egyrészt, hogy minél többet kaphassak de arra is azt mondta ő biztos el nem veszi. Az a baj, hogy alig van felelősségem örülhetek,hogy az állatorvosi számlába beszállhattam kb. most, mert volt egy kis spórolt pénzem.2015. júl. 24. 20:22
21/31 Költőnő? válasza:
anyukád legszívesebben magához láncolna s ez leginkább azért baj, mert nem fogsz így tudni leválni, ha mindig te engedsz neki. Ismerd fel, h amit ő csinál az nettó játszmázás. Most ebbe pampog bele, majd abba fog, h mikor és hova NE költözz stb.
22/31 A kérdező kommentje:
#27 Jártál te valaha egyetemre? Félévente kerül kiszámításra a tanulmányi és most kezdem másodévem,mert OKJ-n voltam először.
2015. júl. 25. 13:50
23/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon sértődékeny és én meg empatikus ezt ki is használja rendesen. Plusz ott van az ő nevelt fel egyedül kártyája, amit tavaly játszott ki, mikor barátommal nyaralni mentem. Hazajöttem és mondta, hogy soha többet nem mehetek el, mert ő olyan magányos volt. :S Tudom, hogy rohadtul nincs rendben itt semmi ezért kérdeztem nyilván, hogy mit lehetne tenni ennek érdekében de lehetőleg minél kevesebb súrlódással kettőnk között.Gondoltam valakinek van valami jó ötlete azon kívül, hogy látatlanban IQ hiánytól szenvedve leszobanövényez.
2015. júl. 25. 13:53
24/31 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá, hogy lelépek melózni és nem mondom meg hova mentem de az a baj, hogy akkor meg azért csesz le,mert nincs kitakarítva... (mindennap kell)
A legjobb elköltözni lenne de egyelőre ez lehetetlen meg fogalmam sincs az mivel járna részéről, mert neki csak én vagyok. Nincsenek barátai se ilyen remete életet él, nem járkál sehova. Fiatal korában meg ment mindenfele..
2015. júl. 25. 13:56
25/31 Költőnő? válasza:
ez konfrontáció nélkül nem fog menni. Őgyhogy ne sunnyogj, ne lépj hátra, hanem vágj bele a háborúba, mert ez az lesz. Aztán egyszer majd csak megunja
26/31 A kérdező kommentje:
Pedig de nem akartam ezt. :( Viszont tényleg ez kell úgy néz ki, mivel lassan teljesen úgy érzem nincs semmi életem pont most, mikor már lassan a saját lábamra kéne állnom.
2015. júl. 25. 14:18
27/31 anonim válasza:
Le kell ulnotok beszelgetni. Ez igy nem egeszseges, hogy egyikotoknek sincs senkije a masikon kivul. Odalesz a fiatalsagod. Meg kellene ertenie ezt, hisz azt irod, o ment mindenfele ennyi idosen. Neki milyen volt a kapcsolata a szuleivel?
28/31 anonim válasza:
Kicsit mártírnak tűnik. Ha rajta múlik, akkor te majd csak akkor költözhetsz el és önállósodhatsz, ha ő már nem él. Muszáj lesz egy kicsit érzéketlenebbnek lenned és nem engedni a zsarolásának.
29/31 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim meg 2 éves párkapcsolatom is szóval én nem vagyok magányos fajta meg én próbálom feszegetni a határokat csak igen szűkek és tényleg nem szeretek úgy általánosságban sem konfliktusba keveredni.Én is mindig a beszéljük meg híve voltam de valahogy pont vele erről a témáról nem megy. Nagyon jó amúgy a viszonyunk meg minden csak ez a része húzza le de rettentően. Mindenesetre ma odaálltam elé, hogy van még egy meló lehetőségem és valamelyiket igenis elfogom vállalni jövőhéten kezdek szóval nem nagyon tudok napközben takarítani majd és csak annyit mondott, hogy ha lehet akkor az irodait ne a 12 órás dinnyeárusítást. :D Meg ma délután mondtam neki, hogy lemegyek barátnőmmel partra napozni és ebbe is simán belement pedig nem kértem engedélyt mint máskor, hogy lemehetek-e... fene se tudja most már mi van :D fokozatosan lehet működni fog a dolog.
2015. júl. 25. 21:14
30/31 A kérdező kommentje:
Utolsó igen néha én is úgy érzem, hogy ő ezt szánja nekem csak ezzel az a baj, hogy ez akkor sem sokáig egészséges már, hogy együtt élünk az meg pláne nem normális, hogy én majd csak akkor önállósodjak, amikor..(nem akarok belegondolni, mert remélem ez minél később lesz)Attól félek ha most nem kezdek el akkor később ebből visszafordíthatatlan hátrányom lesz.
2015. júl. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!