Miért csinálja ezt mikor nincs pénzünk?
Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel és apukámtól már nem jár a gyerektartás, semmit nem kapunk tőle és más támogatást sem. Úgy néz ki októbertől kapni fogok tanulmányi ösztöndíjat egyetemen,mert elég jó átlagot sikerült elérnem DE én nyáron nagyon akartam dolgozni július közepétől.(Akkor lett vége gyakorlatomnak meg vizsgáztam le kreszből) Találtam is 1 nap alatt egy melót, ahol pékségben kellett volna dolgoznom napi kb. 9 órát délelőttös és délutáni műszakban és, hogy hát azt én el ne vállaljam, mert jaj ha este 10-re érek haza...(21 éves vagyok)de tavaly nyáron is ugyanez volt, hogy dolgozni akartam menni és 3 helyből mindig talált valami kifogást, hogy miért ne.Nem értem, mert viszont 15 éves koromban simán engedte, hogy végig napszámozzam a nyaramat de most valahogy mintha nem akarna engedni dolgozni vagy pontosabban kétkezi munkára nem már fogalmam sincs. Máskor meg sír, hogy mennyire mínuszban vagyunk.Mondtam neki, hogy októbertől odaadom neki ösztöndíjam azért húztam rá egyrészt, hogy minél többet kaphassak de arra is azt mondta ő biztos el nem veszi. Az a baj, hogy alig van felelősségem örülhetek,hogy az állatorvosi számlába beszállhattam kb. most, mert volt egy kis spórolt pénzem.2015. júl. 24. 20:22
31/31 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést utolsó előtti: A szüleivel való kapcsolata végül is nem volt rossz de őt is szigorúan fogták, amíg nem volt önálló keresete( ő nem járt egyetemre és szakközepet végzett tehát ő hamarabb munkába állt)Egyszer annyira berágott rájuk ez miatt, hogy napokra meg is szökött otthonról! Meg ő nem beszélhetett meg velük azért annyi mindent, mint én vele. Ismeri a barátaimat is sőt van egy, aki akkor esik be amikor csak akar míg hozzájuk nem mehetett senki.
2015. júl. 25. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!