Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy jó nő vagyok e? Nem kellek senkinek már régóta.
2 éve nincs párkapcsolatom, már nagyon magányos vagyok.
Elmentem pár tinder randira,mindegyikből csak szexkapcsolat lett. Habár én szerettem volna többet is, de a büszkeségem nem engedte,hogy tudtukra adjam..
Szóval a kérdés az,hogy tudnám ha jó nő lennék? Az utcán-metron leszólítanának?
Elnézést a megfogalmazásért, de beteg vagyok,lázasan irogatok és nem nagyon jönnek a gondolatok:)
Ha akadt szexpartner, akkor gin nem vagy kifejezetten csúnya.
Ismerkedj és ne add oda magad minden jött-mentnek.
"pár tinder randi"
Ha nem néznél ki elég jól akkor Netről nem lenne semmi.
Utcán , metrón hasonló helyeken pedig nagyon kevesen szólítanak le bárkit is. Elég kínos az elutasítás. Max elvetve akad néhány nagy arc aki megteszi, de nem jellemző. Pláne azért sem mert ti nők nem is akarjátok.
Biztos, hogy jól nézel ki, nyugodj meg.
amúgy pedig nem fontos várni a másikra...
Először is jobbulást neked!
Felszedtek a tinderen. Akik felszedtek, azok jó pasik voltak? Ha igen, akkor valószínűleg te is megütöd a mércét. A leszólítgatás ma már nem divat. Fénykép, vagy egy hozzád hasonló nő fotója nélkül senki nem fogja megmondani, hogy mennyire vagy jó nő.
Eldöntöd h jó nő vagy és kész :D Ennyi.
A legjobb nőkhöz eleve kevesebben mennek oda, mert az önbizalomhiányos, komplexusos pasi nem fog odamenni, a magabiztosabb is gyakran inkább "biztosra" játszik.
Engem is mindig akkor szólítanak le, mikor hétköznapiban vagyok bevásárolni, vagy edzőteremben, átlagosan, nem akkor, amikor kib-szom magam sminkkel, hajam megcsinálom meg menő ruhákkal.
Én tudom, hogy így is úgyis jó nő vagyok, nem más fogja nekem ezt megmondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!