Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy jó nő vagyok e? Nem kellek
senkinek már régóta.
Figyelt kérdés
2 éve nincs párkapcsolatom, már nagyon magányos vagyok.
Elmentem pár tinder randira,mindegyikből csak szexkapcsolat lett. Habár én szerettem volna többet is, de a büszkeségem nem engedte,hogy tudtukra adjam..
Szóval a kérdés az,hogy tudnám ha jó nő lennék? Az utcán-metron leszólítanának?
Elnézést a megfogalmazásért, de beteg vagyok,lázasan irogatok és nem nagyon jönnek a gondolatok:)
Szerintem ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor nem vagy jó nő. A jó nő pontosan tudja magáról, hogy az. Lehet, hogy kifelé kéri a megerősítést, de magában pontosan tudja a választ. Én legalábbis mindig tudtam magamról. A kérdésed alapján arra tippelnék, hogy nem egyetemesen vagy jó nő mindenki számára, hanem vannak férfiak, akiknek bejössz és vannak akiknek egyáltalán nem. Olyan 10/6.
2023. febr. 19. 19:19
12/29 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna amúgy egy képet feltölteni, de alapvetően ez olyan "nézőpont kérdése" dolog. Lehet Pista számára jó nő leszel, de Ödön számára meg átlagos lány. Az a lényeg igazából, hogy magadnak tetszél és jól érezd magad a bőrödben.
2023. febr. 19. 19:25
13/29 anonim válasza:
Az tök relatív, hogy jó nő vagy-e. Lehet, hogy az egyik pasi szemében jó nő vagy, a másikéban meg nem. Szerintem az a fontos, hogy legyen önbizalmad és te jó nőnek tartsd magad. Leszólítani meg nem fognak, úgyhogy ebből ne indulj ki. Én eddig egy leszólításnak voltam szem- és fültanúja a villamoson, de az is elutasítással végződött.
2023. febr. 19. 19:30
14/29 anonim válasza:
Nem vagy jó nő!
2023. febr. 19. 19:35
15/29 anonim válasza:
Ne feküdj le velük az első hetekben. Csak ismerkedjetek, randizgassatok, beszélgessetek. Várd el tőlük, hogy komolyan vegyenek. Amelyik pasi ez idő alatt nem erőlteti a szexet, hanem vár, ameddig neked jó, az komolyan gondolja veled. De aki már a második randin rádnyomul és jön a “nem azon fog múlni a dolog, hogy mikor van szex, na nyomassuk” dumával, azt koptasd le.
2023. febr. 19. 19:37
16/29 A kérdező kommentje:
Én úgy éreztem az vagyok, de ezek a szexkapcsolatok nagyon elbizonytalanitottak.
15. Lehet igazad van, sajnos koran odaadtam magam,mert nekem is nagyon hiányzik a szex és nehéz megállni..
2023. febr. 19. 19:41
17/29 anonim válasza:
Jajj basszus ne hisztizz :)
Ha nem lennél elég jó akkor nem kellenél.
Az meg, hogy mikor fekszik le az ember a másikkal, az nem garancia arra, hogy mikor hagyja el, vagy komolyabb lesz e.
Van aki türelmesen kivár 2 hónapot is aztán utána lécel le.
2023. febr. 19. 19:44
18/29 anonim válasza:
Ha jó lennél ezt nem írtad volna: "Nem kellek senkinek már régóta."!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!