Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül, nem kellek senkinek?
21 éves vagyok, de még soha nem volt barátom. Soha nem voltam még randin, és még soha nem is csókolóztam senkivel.
Most jött el az a pont, hogy nagyon gáznak érzem ezt.
Annyira magányos vagyok,és még jobban fáj ez az egész, amikor látom hogy az ismerőseim mind boldog kapcsolatban élnek, vagy épp összeköltöznek a szerelmükkel.
Olyan hülye voltam régen, mert senkinek nem adtam esélyt aki próbálkozott nálam. Annyira önbizalom hiányos voltam/ vagyok még a mai napig, hogy mindig úgy éreztem nem vagyok elég jó, miért is akarna bárki tőlem bármit.
Az elmúlt fél évben volt valaki az életemben, aki nagyon tetszett és mindig csak reménykedtem, hogy kölcsönös ez a vonzalom, de természetesen ez nem így volt. Miatta elutasítottam mindenkit.
Én már tényleg kezdem feladni, úgy érzem senkinek nem leszek elég jó.
Már tényleg nem tudom mi lehet velem a baj.
Kapunyitási pánik.
Nekem kb 15 éves koromtol van ez, hogy mindenkinek van barátja már, csak nekem nincs.
Igy ilyen pánikban lettek/vannak csak barátaim, ha ültem lestem volna meg sultgalambot vártam volna szüzen halnék meg.
Ne sajnálkozz azzal nem leszel előbbre.
Én 23 voltam, amikor párom lett nőként, és egyáltalán nem gond, sőt
Eddigre már tudtam, hogy milyen tipúsú párt keresek, mit várok el tőle és én mit tudok adni :) Jobb a tudatosság és nem csak a kémiát kutatni
Én is így vagyok. Bár én nem az önbizalomhiány miatt nem mentem bele senkivel semmibe, hanem az én részemről nem volt az adott srácok felé semmilyen vonzalom és max haverként tudtam volna rájuk nézni… Korábban lett volna olyan ami a nagy távolság miatt lehetetlen volt, pedig az kölcsönös is lett volna. Illetve az utóbbi 1 évben is volt jó pár srác akivel alakult volna, de még ismerkedés alatt kiütközött, hogy nem tudnánk bármikor találkozni, mert 2 külön városban vagyunk és nekik a “maradék idő” kevés lett volna, meg korábban hasonló szituáció miatti rossz tapasztalat.
Akik most jönnek és külsőre van esélyük, illetve ismerkedés alatt szimpatikusak, nekik adj esélyt, szerezz rutint és ne akadályozd magad. Bár ezt mondom én, aki 0-án áll, mint te. A lényeg, hogy hidd el, hogy szép vagy és elég vagy. Ha magaddal ki vagy békülve egyszerűbb lesz minden
"mi lehet velem a baj"
Semmi. OK vagy, csak még nem találtad meg a hozzád valót vagy ő nem talált még meg téged.
Figyelj. Férfiként (nem nő vagyok) is hasonló érzés volt régebben, és kellet idő míg rájöttem milyen párt akarok magamnak. Ilyen téren a két nem között nincs eltérés. Mindkét oldalt vágy, ösztön és álmok hajtják. Mindannyian tapasztalatlanként kezdjük, valaki előbb vág bele valaki később.
Lehet, hogy kicsit levegőbe dobálásnak veszed, amit írok, de benned is van érték ami szerethető. Mindezek mellet, nyílj ki. Lehet, hogy még magadat sem ismered annyira, hogy valójában mire vagy képes. Az instagrammot, facebookot és egyéb testkép zavart eredményező oldalt meg engedd el, mert egyre jobban tolja, hogy mi az ami neked nincs másoknak van. Tipikus manipulatív anyagok.
Nem kell modellnek lenni. Nem kell gazdagnak lenni. Nem kell sportosnak lenni. Csak egészségesnek, amennyire tudsz. Majd, ahogy eddig jönni fognak a férfiak, így vagy úgy. Lehet, hogy valaki csak sex-et akar. Lesz olyan, aki csak beszélgetni. Lesz, aki baráti társaságból csapódik melléd. A lényeg, hogy ismerj meg SOK férfit. Miért SOK-at? Hogy érezd, milyen jellem és viselkedési minták mellet lennél szívesen. Lehetnek elképzeléseid, de a valóságban akivel kompatibilis leszel, lehet hogy nagyon más lesz, mint amit előzetesen elképzeltél. Így engedj meg magadnak valamekkora rugalmasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!