Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül, nem kellek senkinek?
21 éves vagyok, de még soha nem volt barátom. Soha nem voltam még randin, és még soha nem is csókolóztam senkivel.
Most jött el az a pont, hogy nagyon gáznak érzem ezt.
Annyira magányos vagyok,és még jobban fáj ez az egész, amikor látom hogy az ismerőseim mind boldog kapcsolatban élnek, vagy épp összeköltöznek a szerelmükkel.
Olyan hülye voltam régen, mert senkinek nem adtam esélyt aki próbálkozott nálam. Annyira önbizalom hiányos voltam/ vagyok még a mai napig, hogy mindig úgy éreztem nem vagyok elég jó, miért is akarna bárki tőlem bármit.
Az elmúlt fél évben volt valaki az életemben, aki nagyon tetszett és mindig csak reménykedtem, hogy kölcsönös ez a vonzalom, de természetesen ez nem így volt. Miatta elutasítottam mindenkit.
Én már tényleg kezdem feladni, úgy érzem senkinek nem leszek elég jó.
Már tényleg nem tudom mi lehet velem a baj.
34 évesen én is így érzek, férfiként. Nem vagyok jó senkinek, nem kellek senkinek. Már rég feladtam. Igen, nem vagyok helyes, ez van.
Pont ott tartok megint ahol mindig is, hogy tudom, hogy a nőknek csak a helyes pasik kellenek.
Van egy munkatársam, aránylag jól néz ki, de szegénykém enyhén fogyaték, és nem is tudja eltartani magát egyáltalán. Közmunkán vagyunk. Bár ha azt vesszük, per pill én se, de én szeretnék ebből kitörni, ő nem.
Őt nagyon irányítja az apja, meg a nagy nénje.
Na mindegy, vele állandóan beszélgetnek a nők, múltkor poénból rá írtam arra, akivel beszélget, keresztlányom legjobb barátnője. Erre közölte, hogy ő nem ismerkedik senkivel. Ugye ez az alap lerázó szöveg, ha nem jövök be neki. Hiszen munkatársammal ismerkedik. És valahol rohadt szarul esik. Lehet egy pasi fogyatékos, nem normális, ha jól néz ki, akkor is kell a nőknek. Azért egy fokkal jobb helyen vagyok, és még sincs esélyem semmire.
Van egy ex barátnőm, akivel mai napig beszélek, szeretem is, valamilyen szinten ő is, de még se kapcsolat. És már kezdek belebetegedni.
Mintha magaddal akarnál kiszúrni - "múltkor poénból rá írtam arra, akivel beszélget, ... Erre közölte, hogy ő nem ismerkedik senkivel. Ugye ez az alap lerázó szöveg, ha nem jövök be neki. Hiszen munkatársammal ismerkedik. És valahol rohadt szarul esik."
Ez kinek volt poén?
Tudod, hogy foglalt, ráírsz, elutasít és ez neked fáj.
Olyat keress és szólítsd meg vagy írj rá, akit még nem ismersz és tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!