Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül megmutatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül megmutatnom senkinek hogy én is érek valamennyit?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném megmutatni hogy én is érek valamit az életben de ez sose sikerül nekem. Ha nem vagyok annyira kedves, akkor is elmennek mellőlem a férfiak, ha kedves vagyok akkor pedig kihasználnak, majd utána otthagynak. Még az se jön össze nekem hogy egy exemnek megmutattam volna, hogy én hamar találok utána mást, ő egy fél éven belül összejött mással, míg nekem egy ismerkedés se jött össze. Tehát ha már ő dobott se sikerült azt megmutatnom hogy egy vonzó nő vagyok, aki könnyen talál mást. Erre ő nyert, mert ő meg már talált.
2019. nov. 27. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
A párkapcsolat nem vetélkedő
2019. nov. 27. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Talán ha érnél annyit, hogy normális férfiakat választasz, akkor nem csinálnák ezt.
2019. nov. 27. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érsz valamit? Magasról lecarja mit teszel.

Azon gondolkodj el, hogy miért mindig kreténeket fogsz ki

2019. nov. 27. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem verseny.
2019. nov. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!