Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha 20 éves létemre semmi mellem nincs, akkor már ne is reménykedjek, hogy nőni fog valamennyit?
Nem, nem igazán fog már. Fogadd el.
És kérlek véletlenül se nyúljanak hozzá késsel, azt ki nem állhatjuk a legtöbben :)
(ellenben a kis mellekkel semmi gondunk)
nem fog nőni, de nincs vele semmi gond, legalább később lógni sem fog ;)
terhességtől szerintem csak azoknak a melle nő, akiknek már alapból "van", olyat még nem láttam, hogy a semmiből lett volna melle valakinek ilyen miatt, csak olyat, hogy akinek amúgy is nagyobb volt, az még nőtt. :D
és tényleg, nehogy megműttesd magad, sok srácnak tetszik - ahogy írták is itt, és én is ezt tapasztaltam, hogy nincs vele gondjuk. lévén, nekem is csak B kosaras melltartó kell.
23L
Szomorú vagyok, de ilyen válaszokra számítottam. :( megműttetni biztos nem fogom, mert pénzem sincs rá, meg az olyan fúj..
Köszi mindenkinek, mentek a zöldek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!