Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy jó nő vagyok e? Nem kellek senkinek már régóta.
2 éve nincs párkapcsolatom, már nagyon magányos vagyok.
Elmentem pár tinder randira,mindegyikből csak szexkapcsolat lett. Habár én szerettem volna többet is, de a büszkeségem nem engedte,hogy tudtukra adjam..
Szóval a kérdés az,hogy tudnám ha jó nő lennék? Az utcán-metron leszólítanának?
Elnézést a megfogalmazásért, de beteg vagyok,lázasan irogatok és nem nagyon jönnek a gondolatok:)
Közel sem, bár nyilván van olyan is aki igen.
Ha esetleg segít...
Én csak olyan nőkhöz lépek oda utcán, buszon, villamoson, boltban, akik nem nyomják a telót és nincs rajtuk füles.
Mert az kú rva szar, hogy összeszedem a bátorsagom, megszólítom, aztán észre se veszi mert zenét hallgat.
Vagy rendesen megijed mikor "megzavarom"
De ahogy eszrevettem fordítva is így működik.
Ha filmezek elmélyülten utazás közben, kikerülök a vilagból. Hiába van körülöttem az a rengeteg ember egyedül vagyok igazából.
De ha nincsen rajtam füles és csak nézelődök, egyből jön 1 mosoly innen, 1 onnan, vagy konkrétan megszólít a nő.
Aztán vannak a rafkós csajok )
Kiszúrja hogy nezgetem a villamoson. Visszanéz és szépen lassan kiveszi a fülest, elrakrja a telót es utána odapillant enyhén megemelt szemöldökkel, hogy nah mi van kisapám?
Am még nekem is új ez az ismerkedési forma, mert csak 8 hónapja bkv zom.
18 eves koromtól kocsival mentem mindehova eddig.
persze, hogyne....szerinted minden nőre feláll?
Nem...
Te szívesen dugsz olyannal aki nem vonzó számodra? Kétlem...
(neked annyival könnyebb, hogy nem kell aktívnak lenned csak szétteszed)
Képet kérek priviben és megmondom
32F
Külső megfog, belső megtart, a jó szex hozzáláncol.
Tudom, hogy közhely, de működik, ha betartod a sorrendet. Te viszont átugrottad a "belső megtart" részt, így hoppon maradtál. De az eleje megvolt, úgyhogy rossz nem lehetsz.
28
"úgyhogy rossz nem lehetsz"
Szerintem meg igen!
Olvastam már olyat hogy 160 kilos nőket zsinorba dugnak innen akinek más nem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!