Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy minden trash-embernek van párja, én 27 éves fiúként nem kellek senkinek, vagy a hozzám hasonlók?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs munkám az igaz.

De olvasott vagyok, viszonylag művelt. Naprakész a legtöbb területen.

Mégsem kellek senkinek. Üzenetekre sosem válaszolnak, ha meg kicsit összeszedem magam és erélyesebb vagyok, akkor meg én vagyok a Szr arc, meg leordítanak meg mit nyomulok. Közben összejönnek minden üresfejű nyomorékkal (fux, kocsi, izmok stb.)

A nőknek tényleg erre van igényük, hogy ilyen intelligenciátlan gorillák mellett legyenek?

Egyszerűen aki átlagos, az nagy ívben le van szr-va. Aztán persze megy a sírás-rívás ha felpofozza őket, vagy bántja stb.

2022. okt. 18. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Csoro vagy.
2022. okt. 18. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Jaj istenem, megint az általánosítás… ezeket nem unjátok még?

1. A "trash" nem ugyanazt jelenti minden ember számára. Azért, mert te ránézésre valakire azt mondod, hogy fujj, nem biztos, hogy másnak se kell/tetszik.

2. Ha nagyon nem kellettél senkinek közel 30 év alatt sem, nem valószínű hogy az egész világgal van probléma. Nem egyből a "nagy igényű" nőkre kell fogni a szerencsétlenségedet.

3. A hozzád hasonló problémával rendelkezők mindig azzal dobálóznak, hogy "De bezzeg én milyen okos vagyok, miért nem értékeli ezt senki?" De ez nem minden, ugyebár.

4. Az "átlagos" épp olyan értelmetlen kifejezés mint a "trash". Kinek mi, ugye.

5. 27 évesen érdekes, hogy fiúként definiálod magad, nem férfiként.

Amúgy meg nem tudom ilyen kérdésekre mit vár az ember. Csajozzak helyetted? Vagy bólogassak, hogy "hát igen. Ezek a mai nők.."?

Előbb gondolkodj el, mi lehet a baj veled. Ha tényleg semmi, akkor valószínűleg csak szar helyen keresgélsz. :)

2022. okt. 18. 20:15
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Te csak annak gondolod magad, amiket leírtál magadról, holott a közelében sem vagy😂
2022. okt. 18. 20:19
 4/20 A kérdező kommentje:
2. Például látom a csávót a csemegebajsza van meghagyva meg az állán valami pamacs és ott a fulos nője. Akinek gyéren nő az szedje le!
2022. okt. 18. 20:21
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

És akkor? Ennyire nem lehetsz irigy.. 😂

2022. okt. 18. 20:35
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

2-es jól leírta nagyjából. Annyival kiegészíteném, hogy nem sok értékelhető tulajdonságot soroltál fel magadról. Olvasott vagy. Ok. És még? Miért kéne téged választania egy nőnek, mit tudsz nyújtani?

Ha vissza se írnak soha, akkor valószínű, hogy nem átlagosan nézel ki sajnos, ezen lehez dolgozni. Bizony a fújolt izmok hasznosak tudnak lenni csajozásban.

27 évesen munka nélkül szintén elég gáz, nem fest túl jó képet.

A savanyú hozzáállás is igen taszító, attól tuti menekülnek a nők.

2022. okt. 18. 20:51
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Bocs haver, de a személyiségeden kellene némileg csiszolgatni egy "kicsikét" és nem gyűlölnöd a fél világot. Picsogás helyett gondoltál már arra hogy mit kellene változtatnod? Nem fognak a nők maguktól az öledbe potyogni.
2022. okt. 18. 20:55
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanez, csak jelenleg jól fizető munkám van. Cserébe nem vagyok olvasott és művelt (mert semmi értelme művelődni)
2022. okt. 18. 21:15
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Az a helyzet, haver, hogy a világ nem fog megváltozni.

Ha ezt felismerted, az az első lépés.

A második az, hogy akkor neked mit kéne változni?

Ha erre nem jössz rá, akkor beszélj pszichológussal (TB is lehet, ingyenes).

Kondizzál, heti 3 elég kezdetnek. Ha nincs pénzed, otthoni edzés, van elég minta az interneten. Hallgass videókat, hogyan csináld, mert nem az a lényeg, hogy hullafáradt legyél.

Ha nincs pénzed eszközökre (meg egyébként se jó dolog a súlyt egyedül magara ejteni), akkor csinálj saját súlyos edzést.

Ezzel pár hónap alatt már látható eredmény lesz. Na nem a Svájcinéger - hanem fel fogod ismerni, hogy melyik izmod nőtt meg egy kicsit. Utána ízlés szerint mehet tovább.

Aztán gondolkozz el, hogy van-e valami hobbid, amivel társaságba lehet jutni?

Ha nincs, akkor legyen egy. Nem kell pénzes.

Lehet futás, kirándulás, tánc, stb.

Ja, és a viselkedés. A legfontosabb.

A nők a HATÁROZOTT, PROBLÉMAMEGOLDÓ férfiakat kedvelik.

Te ilyen vagy? Nem, hiszen itt sírsz, és úgy, hogy nem látod jól a helyzetet. Mi meg nem látjuk a megoldási terved.

Egy kicsit át kell alakítanod magad ebben az irányban.

Ha egyedül nem megy, pszichológus ebben is segíthet.

2022. okt. 18. 21:21
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

4

ja, hogy azért trash, mert neked nem tetszik a szakálla?

2022. okt. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!