Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 27 éves lány 54 éves férfival?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves lány 54 éves férfival? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális, ha egy jól kinéző fiatal csaj egy ennyivel idősebb, szintén a korához képest jól kinéző pasival kavar, szexel? Vagy inkább undoritó?
2022. ápr. 13. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Normális, mindenkinek megvan hogy kit tart vonzónak. Sokkal fiatalabb vagyok az említett nőnél (azért az már nem lány) , de van olyan 50 körüli aki nekem is bejön.
2022. ápr. 13. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a durva, ha látsz hasonló leosztást, hanem az, ha a 27 barátnőd egy 54 éves férfire cserél le téged. (Az már lehet, hogy ártana az érzékeny lelki világnak, nem?!) :,D
2022. ápr. 13. 22:11
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Gusztustalan.

34F

2022. ápr. 13. 22:35
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
#3 Csak irigy vagy szerintem :D
2022. ápr. 13. 22:36
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Egyszerűen sosem értettem az ilyen apakomplexusos nőket, amikor ott van egy csomó huszonéves, harmincas férfi, akivel tudnának jókat baszni, témában is sokkal közelebb lennének egymáshoz. Nem, ehelyett ráncos heréjű, petyhudt farkú 50esek kellenek nekik. Van az a pénz, amitől kívánatos lesz még egy teleszart búvárruha is.
2022. ápr. 13. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
NORMÁLIS.
2022. ápr. 13. 22:46
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Szóval de, irigy vagy, hogy még az 50-eseket is előbb választják mint téged. És megint megerősítettél benne engem is hogy az idősebbekkel jobban járok, mert valami szörnyű gyerekes vagy.
2022. ápr. 13. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Bárcsak lehetnék a férfi helyében...

50+Ffi

2022. ápr. 13. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek semmi se normális... az se ha heterók heterókkal fekszenek le, nagyobb korkülönbséggel, kisebbel, tök mindegy. A melegek se normálisak... Minden, ami nem illik bele a korlátozott, kispolgári, beszűkült tudatukba, az beteges. Közben miért is...? Nem mindegy ki kivel mit...?
2022. ápr. 14. 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

3-asnak nem jut semmilyen pina, tisztán látszik... :D

A kérdésre viszont: miért ne lehetne működő dolog? Nem nekem és nektek kell megfeleljenek, hanem nekik kettejüknek kell, hogy jó legyen. Teljesen mindegy miért, de ezt ők tudják. Nekünk annyi marad, hogy tudomásul vesszük. Lehet, hogy nem tetszik, de akkor sem fáj. Remélem világos ami leírtam.

45F

2022. ápr. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!