Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a férfi akinek állitólag fontos vagyok és szeret, azt akarja hogy dugjak előtte egy másik férfival hármasban?
Figyelt kérdés
Csak én gondolom,hogy már nem is vagyok fontos neki,ha ilyet kér?!
Vagy tényleg ez csak egy perverzió lenne,és szeret ahogy mondja?!
2019. márc. 28. 18:11
1/12 anonim válasza:
Csak felhasznál teged a perverz jatekaihoz
En dobnam,es irj ram
2/12 anonim válasza:
Használd ki az alkamat :)
Én a helyedben ezt tenném, főleg ha neked is tetszik, hogy más pasikkal vagy.
De ne azért menj bele a dologba mert szereted és elvárja.
Ha meg zavar a kívánsága, akkor kérj tőle te is olyan dolgot ami nagy marhaság, de mondd neki, hogy téged ez izgat, kíváncsi vagyok ő megtenné-e érted.
3/12 anonim válasza:
Nem vagy fontos neki és végkép nem szeret. Rálehet fogni a perverzióra, de aki tényleg szeret nem akarja hogy más dugjon téged.
4/12 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Mondatod neki azt is, hogy benne vagy, de ő meg vállalja be a bi szerepet, vagy ha beléd élvezett a pasi ő meg nyalja ki.
5/12 anonim válasza:
Perverzió.
Mondd neki, h meghallgattad, ennyi. Nem fogmenni, ne erőltesse.
6/12 anonim válasza:
Szerintem mondhat igazat is. Miért van kizárva, hogy nem szeret azért mert van egy ilyen fantázia a fejében, ami annyira érdekli, hogy meg is valósítani. Én a helyedben beszélgetnék erről vele. Egyébként azt, hogy szeret-e vagy sem érezned kell. :)
7/12 anonim válasza:
Hogy normális-e vagy nem megitélés kérdése. De ha ezt szeretné attol még lehetsz valoban nagyon fontos neki és szerethet igazán. Ha öszinte a kapcsolatotok akkor ezt te tudod legjobban megitélni.
8/12 anonim válasza:
Elég szégyen ez hogy ilyen emberek vannak. Én meg rendes nőt keresnék magamnak, de engem meg nem akar megismerni egy sem.
10/12 anonim válasza:
ez a vágya,normális és szerethet attól még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!