Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a férfi akinek állitólag fontos vagyok és szeret, azt akarja hogy dugjak előtte egy másik férfival hármasban?
Figyelt kérdés
Csak én gondolom,hogy már nem is vagyok fontos neki,ha ilyet kér?!
Vagy tényleg ez csak egy perverzió lenne,és szeret ahogy mondja?!
2019. márc. 28. 18:11
11/12 Pempi1 válasza:
Én ilyen szituációkat megéllt férfiként, biztos vagyok benne, hogy a barátod ezt leginkább azért csinálja, hogy valami perverz módon te is jobban élvezd a helyzetet az átlagos szex-nél! Persze az ő perverz vágyai is teljesülnek, de hidd el, hogy a szerelemmel és a bizalommal nincs gond a barátodnál, sőtt!!!
Ami meg a lényeg, ha ez neketek tetszik, ne foglalkozzatok azzal mit mondanak mások.
12/12 anonim válasza:
A vágy ösztönből jön, a szerelem pedig birtokló. Ergo, ha ütözik nála a kettő, és a vágyat választja (avagy ez az erősebb érzés), akkor nem szeret igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!