Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nálam 49 évvel idősebb férfival, ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ha abnormális, akkor miért? Igaz, a papám lehetne az a férfi, de ez nagyon vonz benne. Ráadásul nagyon jól tartja magát, és jól is néz ki. Ez már nem apakomplexus, inkább papakomplexus. :D Gerentofil volnék? Vagy mi bajom van?2019. jún. 15. 12:47
1/24 anonim válasza:
Nagyon normális, sőt egy kicsit túlságosan. A nők nagy része az 50 évvel idősebbek szokott lefeküdni, szóval te a 49 évvel még alá is lőttél.
2/24 anonim válasza:
Ha 49 éves férfival feküdt volna le, akkor a kérdező egy újszülött lenne, de feltételezzük, hogy minimum 18 éves akkor egy közel 70 évessel feküdt le.
4/24 anonim válasza:
Csajszi nem vagy véletlen aranyásó? 😂
5/24 A kérdező kommentje:
4# Fogalmam sincs a pasas anyagi helyzetéről, és nem is érdekel mennyi pénze van.
2019. jún. 15. 12:53
6/24 anonim válasza:
Ez elég ciki ha csak 49 évvel idősebb, mit fognak mondani a többiek?Manapság már 55 év korkülönbség az elfogadott. Nehogy kiközösítsenek emiatt, hogy nem találtál 55 évvel idősebbet.
7/24 anonim válasza:
Ha mindketten jól érzitek magatokat egymással, akkor ne foglalkozz mások véleményével!
8/24 anonim válasza:
Én normálisnak momdom, mert engem is vonz ez a felállás. Sok minden más felállás is vonz, ahogy valószínűleg téged is, úgyhogy nem neveznélek gerontofilnak. Inkább olyan lehetsz mint én : több dolog, szituáció felizgat, mint általában az embereket. Ez egy felfokozott izgalom mindig,és jó.
9/24 anonim válasza:
Ha jó volt akkor nem tök mindegy?
10/24 anonim válasza:
Jók ezek a sztorik, de miért nem részletezed? Érdekelne, hogy jött ez össze, onnan, hogy ki közelített kihez, hogy találkoztatok, hol teremnek ilyen palik és ilyen nők. Mekkora volt neki? Felállt rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!