Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy az idősebb nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy az idősebb nők érdekelnek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Van párkapcsolatom (első szerelem 6 éve tart) jól megvagyunk, semmi probléma nincs a kapcsolatunkban! Azonban az utóbbi időkben elkezdte mozgatni a fantáziám, milyen lehet egy idősebb nővel a szex! Nem 60 évesekre gondolok, hanem inkább 30 felettiekre! Velem van a gond? Vagy mással is van ilyen? Gondolom van olyan 30 feletti nő aki ezt olvassa, ti mit gondoltok erről? Abszolut kizárt számotokra hogy egy fiatal sráccal összefeküdjetek? 22/F

2019. jan. 15. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Igen és majd elmúlik, de élvezd ki.

Én gimiben voltam másfél évig belezúgva a 40 éves angoltanárnőmbe, aki 25 évvel volt idősebb. Nyilván nem lett semmi, de szép emlék.

Kora huszonévesen tudtam beteljesíteni ezeket az álmokat, 22 évesen voltam 28, 37 és 40 éves nővel is, akik közül a 40 éves elvált, két gyerekes anyuka volt, aztán még 24 évesen megint egy 28 és egy 36 éves nőkkel.

Régen elég erős volt bennem ez az idősebb nők iránti vágy, de egyébként az évek előrehaladtával csökkent, alapvetően a fiatal csajok érdekelnek, mégha nem is vetem meg az idősebb nőket sem.

2019. jan. 15. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

ez normális. 6-7 év után a kapcsolat kezd laposodni, és a férfiak többsége ilyenkor valami hülye fantázia felé néz. A legtöbben a hármasra gerjednek, de te különleges korosztályra.

Ahogy az ilyen szex kutatások írják, egyszerűen unatkozol

2019. jan. 15. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen egy 27 éves csajjal jártam. Olyan volt, mint Kim Basinger fiatalon. Mindenre megtanított! :-) Persze nem csak a szexet, a női nemet is megismertem vele és a felnőtt életvitelt, gondolkodást.

Húszon évesen elvettem egy nálam 2 évvel fiatalabb csajt feleségül. Pár év után elváltunk. Újra csajozni kezdtem. 30 évesen megismertem egy 48 éves nőt. Fantasztikus nő volt! Okos, értelmes, és külsőre és lendületességben lepipálta a legtöbb 20 éves csajt. Megtestesítette az ideális nőt! Nehezen viseltem el, de szakított velem. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője- mondta.

Jöttek, mentek a nők. 18-35 között, majd elvettem második nejem, aki 1 évvel idősebb nálam. 12 éve vagyunk együtt.

Az életkor csak állapot, nem jelenti, hogy valaki idősebben bölcsebb, tapasztaltabb lenne. A fiatal is lehet bölcs, rutinos. Erre nincs szabály, ahogy az életre sincs.

A jó kapcsolat a megfelelő szimpátián, vonzalmon múlik.

Fantáziálni lehet, milyen lenne idősebb nővel, milyen lehet ázsiai nővel, milyen lehet sovány nővel, vagy épp kövérrel, milyen lehet zöld ufo nővel... De ettől még nem hagyjuk el, nem csaljuk meg a párunkat, akivel jó a viszonyunk.

Gondolj bele, párod lehet arról fantáziál, milyen lehet egy tapasztalt, érett férfival. Nem hatvanassal, inkább csak egy negyvenessel.

2019. jan. 26. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaza van a hármasnak.

Találhatsz olyan nőt, akinek ez oké, az összefekvés.

De olyat is, akinek nem, mert szerelmi kapcsolatra vágyik.

A jellem nem korfüggő.

Ahogyan az összeillés sem.

Nem olvasol bulvárt? A celebek felének 20-30-40 évvel fiatalabb férje van.

2019. jan. 26. 03:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is kiégett a kapcsolat és valami újra vágysz. Azért az nem szép, hogy meg akarod csalni, hiszen konkrétan rákérdezel, hogy lefeküdnének-e fiatalabb sráccal az idősebb hölgyek.

Ez csak egy hülye fantázia, vagy anyakomolexus, de ahogy te írsz, úgy látom inkább fantázia. Ami nem baj, csak emiatt ne alázd meg a barátnődet.

És hogy mások is vannek-e így? Ember, annyi anyakomplexusos van a világban, mintha gyártósoron állítanák elő őket. Na, azok komolyan gondolják.

2019. jún. 13. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!