Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteg vagyok, hogyha érdekelnek az idősebb nők?
Sok nő van akinek bejönnek a fiatal srácok!
Irkálj itt sokat, és hátha itt is akad!
Nekem pl.a 40-es pasik jöttek be 18-22éves koromban.de most a korosztályomhoz vonzódok.Szerintem nekem egy kicsit amiatt is volt mert gyerekes és határozatlan az apám és kamaszos vágy volt bennem a határozott irányítás után és kis agresszió is izgatott, de utána olvastam pszichológiai elemzésekben leírták, hogy ez előforduló jelenség az éretlenebb személyiségeknél.
Most 30 lettem es kinőttem, nem keresem már annyira magamat és kevésbé vonzanak a szélsőségek.Egyébként fantázia szintjén meg még normális is mert azert harmincas nők jobban tudjak sokszor használni a nőiességüket..
Teljesen normális csibebogár.
Írj!
71/L
Teljesen normális, ne parázz emiatt, én is az idősebb nőkhöz vonzódom.
94/F
Nyugi, tök normális!
Én ugyan öreg vagyok már mint az országút, de amikor 18 voltam, szinte szenvedtem attól, ha megláttam egy idősebb, vonzó nőt.
Aztán a busznál megláttam egy kb. 40-es bődületesen nagy mellű, egész jó karban lévő nőt. Ismeretlenül betegesen beleestem.
Napokig, hetekig lestem a közlekedési szokásait...
Aztán egyszer összeszorítottam a fogam, és megszólítottam. Azt hittem pofán vág, de nem: teljesen aranyosan szólt hozzám. Szerintem látta, hogy csorog a nyálam, remegek, és totál be vagyok sz@rva...
Így utólag: szerintem egy értelmes mondat nem hagyta el a számat...
Végül - mint a mesében - a szegény ember megkapta jutalmát: az Istennő az enyém lett... (egy időre).
Nincs reménytelen eset: ha kulturáltan közelítesz valakihez, az jó eséllyel meg fogja érteni a bánatodat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!