Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akiket az idősebb nők érdekeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket az idősebb nők érdekelnek inkább, miért? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Láttam már az oldalon kérdést, ami alatt a 20-25 éves válaszadók írták, hogy az idősebb nők érdeklik inkább őket (30-45 éves nők) és érdekelne, hogy miért.

Előre is köszönöm a válaszaitok! :)

2018. máj. 1. 05:51
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Engem is erdekelne...( a negyvenes oldalrol...)

Nem zarkozom el a fiatalok elol.

(Sajnos a tul fiatalok meg billegnek a biszex-leszbikus vonalon,lehetnek felvallalasbeli problemak, szuloi elvarasok, stb...ilyen problemakat mar nem akar nyakaba venni egy negyvenes, orul hogy tulvan rajta...:) ezert keres kiforrottabb szemelyiseget...)

Udv,

40

2018. máj. 1. 07:05
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

En ugyan meg csak 21 vagyok de sokkal jobban tetszenek a nalam idosebb nok.

Erettebbek es tapasztaltabbak.

Mindemellett nagyon kivanatosak is es meg a szexben is tapasztaltabban.:)

Hosszu tavon is idosebb baratnoim voltak es kalandnal is mindig az idosebb es erettebb noket keresem (30-45)

2018. máj. 1. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Mert kiforrottabb személyiségek, hangsúlyosabb a nőiességük, tudják, hogyan csábítsanak,hogyan használják a vonzerejüket. Kiteljesedett a szépségük,a bájuk, stílusosak,ízlésesek,ami talán a legvonzóbb bennük,hogy a szépségükhöz szellem is társul. Igazi nők,nem műanyagok,nem közönségesek. Nemcsak abból áll nekik a csábítás,hogy egy kivágott ruhában kidobnak mindent,nem sminkelnek maguknak új fejet,és nem kell melltartóban szelfizniük a facebook-on ahhoz,hogy felfigyeljenek rájuk,dícsérjék őket. Érdekes,szórakoztató társaságot nyújatanak,mindent sokkal jobban meg lehet velük beszélni,érdemi tanácsokat tudnak nyújtani.Szilárd véleményük van mindenről, és amellett kiállnak,akkor is ha az mások szerint "ciki". Fejlett,minőségi az érzelmi életük.

25/N

2018. máj. 1. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Engem azért vonzanak az idősebb nők mert az első (plátói) szerelmem is 25 évvel idősebb volt nálam. Ez így bennem maradt... Tetszenek a velem egyidősek is de csak azok akik érettebbek a koruknál és intelligensek :)

Fiatalabb lány még nem tetszett meg sose... Túl gyerekesek....

21/N

2018. máj. 1. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg anyakomplexusuk van.
2018. máj. 1. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Az első szerelmem egy tőlem 27 évvel idősebb nő volt,s még mindig az. Annyira erős a kisugárzása,a vonzereje,hogy az hihetetlen. Van stílusa,gyönyörű,nőies,nem festi magát,mégis a legszebb. A kisugárzásával,szemével,mosolyával hódít. Ő egy Igazi NŐ! Tetszik a felfogása,az,hogy mennyire független. 5 éve ismerem,de a legelső pillanatban megfogott. Olyan érzésem volt már az első találkozásunk után,hogy mi már találkoztunk valahol. Vonz és taszít is benne az,hogy mennyire el tudja csavarni a másik fejét. Annyira az ujjai közé tekert,hogy nem tudom elengedni. Ő hetero,párkapcsolatban él,de voltak olyan helyzetek,amikor pl meztelenül láttam (gondolom szándékos volt,mivel tudta jól,hogy a szobában csak ketten vagyunk,s nem a fürdőben öltözött át,hanem inkább kijött a zuhany alól,s előttem dobta le magáról a törölközőt,s figyelte a reakcióm,miközben csak mosolyogva nézett). Nem tudom igazából,hogy mi fogott meg benne annyira. De az igaz,hogy nem tudok párkapcsolatot kialakítani,amig ő az életem része,mert folyton csak ő jár a fejemben.
2018. máj. 1. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre nagyon nehéz válaszolni. Nem mondom, hogy egy velem egykorú nő ne lenne vonzó, mégis bennük van valami plusz, ami miatt a tekintetem mégis inkább feléjük szegeződik, mint a fiatalabb nőkre. Pedig teljesen jó a kapcsolatom az édesanyámmal. Szerintem pontosan nem is lehet megfogalmazni vagy így körülírni, mert nem kor alapján válik el, hogy valakihez vonzódsz vagy sem, inkább annak ellenére. :-) De valamiért mégis több tőlem idősebb nő volt, akihez vonzódtam, mint esetleg velem egykorú, de válaszolni nem tudok miért, akkor abban a pillanatban épp olyan korú nők "fogtak" meg valamivel. :-) De én is azt mondanám, hogy speciel nekem a kisugárzása, határozottsága fogott meg, tapasztalt, van tekintélye, igazi nagy betűs NŐ.- :-) Abszolút személye válogatja.. :-)

23LL

2018. máj. 1. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Egyszerű: lenézem a tőlem fiatalabbakat. Lehet ez az én hülyeségem. Szükségem van egy nálam valamennyivel érettebb emberre
2018. máj. 1. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Cdak az a baj, hogy a 30 feletti nők többsége szintén lenézi a fiatalabbakat,ergo téged is.
2018. máj. 2. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!