Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolhatom? Elmondjam, hogy szeretem?
Néhány éve megismerkedtem egy nálam 15 évvel idősebb nővel. Az első pillanattól kezdve úgy vélem, hogy meleg. Ő azonban tagadja. Igen szorosra fűződött a kapcsolatunk. Minden nap beszélünk, sok időt is töltünk egymással. A filmezési szokásunk is "érdekes". Rátapint az erogén zónáimra. Tudja mivel tud beiindítani és majdnem minden alkalommal meg is teszi. Aztám viccelődik rajta, hogy megint felizzított. Én simán előjátéknak élem meg. Sokszor csak egy lehelet választja el az ajkaink. Néha mikor nem tudok már parancsolni az ösztöneimnek, óvá int.. "nana".
Már többször mondta; es mi lenne, ha nem szeretetből, hanem szerelemből kapnád?! (Biztosan leteperném-gondolja). Valószínű, hogy egy belevalóbb leszbikus már rég leteperte volna-én nyuszi vagyok.
Talán megérne egy pofont, ha megcsókolnám?
Szadista, vagy ő is élvezi, hogy felizgathat?
Azt mondja, ha nem ilyen lennék (gondol arra, hogy nem másztam rá), akkor nem tenné meg velem.
Kihívásnak éli meg, hogy "elmúlassza" az iránta táplált vonzalmam.
Mit gondoltok?
Próba szerencse! Én megtenném! Egy az, hogy ha tudja rólad, hogy a nőkhöz vonzódsz és ugye ő "tagadja" a vonzalmat, nem szép dolog így játszani a másikkal... Szóval tedd meg!!! Helyettem is!! :-D Kapja meg, amit érdemel, amit kiváltott belőled!
23LL
Én is félénk vagyok, de azok alapján amit írtál én már talán meg csókolnám lassan.
Főleg, ha rámszól, hogy "nana", akkor biztos az ajkamba harapnék, aztán közelebb hajolnék....
Remélem el tudod képzelni.
Köszönöm a válaszokat.
Lassan a 40et súrolja az évei száma
Bocs a matekfeladatért.
Valójában 14 év a különbség. Ő 39, én 25
Remélem, már megcsókoltad!?
Hm... Egy érett Nő ha így játszana velem, akkor biztosan nem tudnám (és nem is akarnám) visszafogni magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!