Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak féltékeny típusok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?

Figyelt kérdés

Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.

A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.

Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.

Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?

#senkinek nem kellek #a féltékenyeknek meg istennő vagyok
2022. nov. 11. 06:52
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
33%
Vagy van ra okuk :)
2022. nov. 11. 07:01
 2/45 A kérdező kommentje:

Én csalódok bennük rendszerint, hogy ott állok szerelmesen, a rózsaszín ködben erre neki állnak vádolni veszekedni.

Egy világ omlik bennem olyankor össze.

2022. nov. 11. 07:12
 3/45 anonim ***** válasza:
0%
Nekem vegyesen volt betegesen féltékeny - normálisan féltékeny is. Nem nagyon látok összefüggést, véletlenülszerűen egyszer ez egyszer az.
2022. nov. 11. 07:14
 4/45 A kérdező kommentje:

A továbbiakban meg kapom a terrort.

Nem hagynak más lehetőséget soha, kényszerítenek szinte a szakításra ezzel.

2022. nov. 11. 07:15
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szoktak vádolni?
2022. nov. 11. 07:21
 6/45 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy miért nem emeled ki az előző ugyanilyen kérdéseid?

Már elmondták.. ezek komplexusos emberek, kapcsolatfuggok, kétségbe vannak esve, ezért hivogatnak, ezért tepernek, visszaigazolást várnak.

2022. nov. 11. 07:30
 7/45 A kérdező kommentje:

Hogy soroljak fel millio mindent most?

- egyiknek pl az volt a baja miert festek magam es a körmöm, meg lett tiltva a szoknya es hajfestés, passzos ruházat, mellette pl plázacica stilusbol szinte eg, fiús rapper csaj lettem, és még akkor sem hagyta abba!!és a saját apám is ellenem lett es a barátomat pártolta hogy ő milyen rendes ember én nem tudok viselkedni!

- másik kint dolgozott de csak egy ideig, es folyanatosan vádolt azzal légből hogy én itthon biztos pasizom, de már sírtam rengeteget akkor se hitt nekem, eleinte neki is a haverja(közös ismink) mellette is állt, de aztán a haverja jobban megisnert engem mint a saját barátom és már elkezdett sajnálni és azt mondta hatalmasat csalódott a barátjában (a páromban)hogy ilyen ember es rájött ő is arra hogy akármit lehet neki mondani, ha ő a fejébe vette hogy megbizhatatlan vagyok azt ki nem lehet onnan verni.

-harmadik a közösségi hálómba Is belekötött, amit nem is használok, csak van, hogy pl miért posztol egy srác az én oldalamra számokat, meg miért csetelek férfiakkal, biztos online pasizom, meg kik like-olták a képeim egyesével csekkolt le mindenkit, ő komolyan mondom többet volt a facen, és többet nyomozott utánam a neten mindenhol, meg ismerősöktől hogy ki mit gondol állit rolam, vagy mit csináltam 10 évvel ezelott tinikoromban, minthogy velem lett volna! A hátam mögött gyűjtögette mindig azt hogy mibe állhatna bele, mivel verhetem át, ebbe fektetett bőven nagyobb energiát, ahelyett hogy a mában lett volna velem.

- a negyedik meg kb viszi a pálmát mind közül

Ha rá merek nézni valakire már megölne. Tarsaságokbol gyakorta hazavisz, mennünk kell, ha egy haverjával beszélgetek és ha a haverok elkezdenek dícsérni, vagy látszik rajtuk hogy szimpatizálnak velem, már állunk is fel az asztaltól, megelőzve, hogy szétverjen mindenkit es rájuk boritsa az asztalt es mielott engem megölne. Ő nagyon el tud borulni:(

Ezeken kívül a közösségin is végigfaggat, telefont csekkol, munkahelyemre jön meglesni kivel indulok el, információkat gyűjt ő is közös ismiktől, nincs jó hírem amugy mert rengeteg pasit elutasítottam, és azok ez miatt utálnak engem mint a sz.rt, és hát simán rosszhírem terjesztik ez miatt.

(Ha egy pasi szexre venne vagy ki akarna használni vagy nem tetszik, én finoman kedvesen elutasítom, de szinte azonnal kezdenek ez miatt gyűlölni, és én leszek a legutolsó q.rva szerintük,ez jellemző idegenekre is amugy)

Mindez dióhéjban leírva

2022. nov. 11. 07:39
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a gond benned van. Nem kell kapcsolat függőként viselkedned...

Futni a pasik után, akiknek nem kellesz, aztán beérni valaki szerinted rosszabbal, aki ezt érzi es elkezd tepetni és bizalmatlankodni, mert latja rajtad hogy szívesebben lennél mással.

Ne félj egyedül lenni kicsit, gondold át,milyen szempontok alapján válogatsz, abból mi a helyes és mi a káros rád.

2022. nov. 11. 07:40
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem viselkedek kapcsolatfuggőkent. Voltam már éveket is egyedul nem egyszer.
2022. nov. 11. 07:42
 10/45 anonim ***** válasza:
:(( Sajnálom, tök rossz lehet. Nekem csak most van ez, vagyis régebben volt aki ilyen volt de szerencsére azzal nem jöttem össze pont ez miatt, de a mostanin eleinte nem látszott jól titkolta :(
2022. nov. 11. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!