Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?
Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.
A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.
Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.
Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?
Az elváltak fele nem azzal jött össze akivel kéne.
A fél ország hülye magyarán.
Ill a házasok fele akik elváltak:D
Majd ez a srác is összejön olyannal akivel nem kéne?
Kis dolgokin múlnak nagy dolgok.
(Csak elméleti volt)
Így van, a fél ország, de inkább több, olyannal házasodik akivel nem kéne.
Nem tudjuk, kivel jön össze az a srác, de úgy tűnik, veled nem akar. Bízd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!