Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy megszállottan féltékenykedő srácot hogyhogy nem csal meg soha a barátnője? Egy normálisan működő kapcsolatban meg miért dugnak félre a nők?
Tegnap az egyik kérdés alatti hozzászólás pakolta fel az i-re a pontot e kérdésem megihletésére, valamint az elmúlt hetekben, hónapokban, években látottak, hallottak, olvasottak, tapasztaltak.
Szóval a tegnapi hozzászólásban részletesen ecsetelve volt, hogy a lány barátja fanatikusan féltékeny, az egész kapcsolat kontroll alatt van tartva, s nem mer, vagy nem akar (ezt én innen meg nem mondom) szakítani. Az esély arra, hogy a lány esetleg közben félrelépjen? Nagyjából annyi, minthogy Miami partjai közelében az óceánból kiugró cápa az asztalomig repüljön, illedelmesen köszönjön, és sebészi pontossággal amputálni kezdjen deréktól lefelé.
Aztán volt egy másik kérdés, amin majdnem sikerült feltosznom magam. A lány leírta, hogy tök jól működik a kapcsolatuk, szereti a barátját, vele tervez, de mégis megesett vele, hogy megpakoltatta magát valami kangörcsös csődörrel.
NO-NO-NO-NO! Nem egyedülálló, nem kivételes eset. Hallottam hasonlókat három héttel ezelőtt is, tíz hónappal ezelőtt is, meg öt évvel ezelőtt is. Csak ez úgy má' érett!
Szóval mi is a pontos magyarázat?
Olyanokat azért nem hallasz, hogy egy jól működő kapcsolatban nem csalja meg senki a másikat, mert azt nem írja ki senki ide. Kiírnál arról kérdést, hogy minden oké a kapcsolatodban, nem akarsz igazából semmit kérdezni, csak hogy gratuláljanak neked? :D
Szóval van mindenfélére példa, ne akadjál már fent pár rossz példán.
Szia
Tegnap én is írtam ki egy feltenykedkedos kérdést.
Hogy én miért nem csalom meg,mert szeretem,tisztelem. Próbálom megbeszélni vele a félelmeit (bár sikertelenül) stb. Én nem tudok egyszerűen mást keresni,hanem próbálok megoldást talalni,még ha "szenvedek " is közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!