Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már olyan lánnyal, aki egy testi adottságotok miatt volt értetek megszállottan oda? Magasság, izmosság, farokméret, jóképűség, stb.
Hümmm...
Akkor az van hogy
Egy átlagmagas, izmos, nagy "vér"farkú és jóképű instant win...
És egy alacsony/magas, vékony/kövér, kicsi/vékony/hús péniszű, csúnya arcú mindegy milyen, vesztett?
2: Ez nem kifogás. A legjobb barátom 165 cm magas, átlagos arcú srác. De mivel elégedetlen volt magával, ezért kb. 4-5 év alatt nagyon kigyúrta magát (+öltözködési, viselkedési, frizura, arcszőrzet stílust váltott) és már több nővel volt az életében mint én, aki 190 centinél magasabb.
Azért kérdeztem mert most találkoztam egy 182 cm-es lánnyal (én 197 cm vagyok) és nagyon oda van értem. Mondta hogy azért is, mert még nem volt dolga nála magasabb sráccal (eddig a legmagasabb barátja is csak 185 cm volt) és nagyon örül hogy összetalálkoztunk. És érzem hogy a magasságom ebben nagyon közre játszik. Ezt nem sopánkodva mondom, csak új nekem ez az érzés. Eddig úgy éreztem inkább a személyiségemmel fogtam meg a lányokat és ő az első aki mondta hogy a magasságom (+hogy szerinte nagyon jól nézek ki) nagy szerepet játszik.
Én 188 vagyok :D Szóval én is magasabb lennék nála :D
Amúgy na ja az izmokat lehet építeni akkor cseszik rá az ember, ha az arca ronda, mert arra aztán gyúrhatsz, nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!