Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan párkapcsolatról, ahol a gyengébb nem az erősebb? Nehezebb, izmosabb a lány, sportol vagy hasonló dolog miatt. Tapasztalatok?
Attól, hogy egy nő sofőrködik, még nem biztos, hogy különösebben nehéz vagy izmos is... Bár vagány lehet! :-)
18 feletti kategóriából valaki esetleg?
Szerinted a C,E-s jogsival, plusz járja európát nincs 18 felett???
Nem kemény, csak lelkileg, talán...
Engem gyakran összetör...
;)
Nálunk is ez a helyzet én nehezebb és izmosabb vagyok mint a barátom.Ismerőseim közt is van ilyen..
És?? Ha boldog együtt két ember semmi más nem számít!! :)
Szóval, pl. szkanderben legyőznéd? Kb. mennyivel vagy magasabb és nehezebb mint a barátod? Te sportolsz, edzel valamit, ő meg nem?
Kamionosnak: a 18 év felettiség nyilván nem rá vonatkozott... Csak azért írtam, mert gyermekkorúaktól is érkezett válasz, ami nem baj, de főként felnőttek esete érdekelne...
Sok ilyen párkapcsolat születhetne, csak a sztereotípiák miatt eleve halva születik.
Miért ne lehetne mondjuk egy kajakos csaj meg egy vézna programozó egy pár? Mert attól félnek hogy hülyén néznének ki, mert a nagy átlag ezt mondja?
Talán épp ezért nem is nagyon van rá példa... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!