Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak féltékeny típusok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?

Figyelt kérdés

Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.

A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.

Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.

Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?

#senkinek nem kellek #a féltékenyeknek meg istennő vagyok
2022. nov. 11. 06:52
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Nem várhatod el senkitől hogy párkapcsolatot kezdjen veled, csak azért, mert neked megtetszett.
2022. nov. 11. 19:14
 32/45 Ghgj ***** válasza:
100%

Hát akit én gyerekkoromban ismertem, azt ténylegesen csak ismertem, múlt időben. Ha találkoznék valakivel 5 évvel ezelőttről, arra sem mondanám, hogy ismerjük egymást, mert te sem ugyanaz vagy, mint x éve, ő sem.

De az is lehet, hogy valóban a rossz híred miatt, vagy csak szimplán azért nem érdeklődik, mert nem tart benneteket kompatibilisnek. Nekem is van olyan munkatársam, aki objektíven nézve jó pasi, jóban vagyunk, baráti a kapcsolatunk, de nem látok magunkban rációt, ha próbálkozna nálam, elutasítanám.

2022. nov. 11. 19:27
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
De hát ha van pasid hogy kezdjen veled a munkahelyi. Előbb őt ott kellene hagyni. Még a végén megveri.
2022. nov. 11. 19:29
 34/45 A kérdező kommentje:

Nem várom el.

Csak az a fránya 3 kategória ne lenne.

és a munkahelyivel is beszéltük már, hogy majd beülünk valahova, de megint benne van az a varázsszó az egészben, hogy MAJD! Amire aztán várhatok.

(TIpikusan az 1.kategóriásakra jellemzően.)

A tüzönvizenesek kapcsolodnak lelkileg, minden töjéletes lenne, leszámítva azt a féltékenységet ami egyenesen tűrhetetlen.

Persze szakítás, de az ilyenek nehéz esetek, nem szakítanak. Egy szakítás nekik inkább kihívás arra hogy még jobban hódítani megfogni akarjanak, a legutóbb is csak az volt a szerencsém megszabadulni hogy a másik ledominálta az elsőt, ezért az békén hagyott és nagyon meghúzta magát.

A munkahelyit szerintem az sem érdekli, van e valakim vagy nincs, semmi. 99% hogy hagyom az egészet.

Csak azt sajnálom hogy komolyan, azt sem tudja mit hagy ki.

Mert mégha úgy ejtene hogy tudja. Akkor megérteném. De nem tudja milyen velem az élet, nem tudja milyen vagyok nőként, nem tudja mit tudnék belőle kiváltani, nem tudja milyen hatással lennék rá, nem tudja tényleg azt hogy mi vagy ki mellett megy el nap mint nap. Nem lát engem:(

2022. nov. 11. 19:41
 35/45 A kérdező kommentje:
De újabban már összeesküvéselméleteim is vannak, hogy lehet le van ez beszélve a párom és közte és nem véletlenül kerül. De ez összeesküvés elméletem csak.
2022. nov. 11. 19:42
 36/45 Ghgj ***** válasza:
100%
Megsúgok egy titkot: te sem látod őt, ahogy más nőket sem intim helyzetben, hogy mit hozhatnak ki a párjukból, stb. Ne becsüld ennyire túl magad, nem lehúzni akarlak, de nem csak te adhatsz meg szuper dolgokat egy pasinak. Lehet, hogy olyan szempontok alapján keres másfajta nőt, aminek nincs köze ehhez, aztán megismeri az adott nőt még jobban, és az pont ugyanannyit vagy többet tud neki adni, mint te tudnál.
2022. nov. 11. 19:44
 37/45 A kérdező kommentje:

Nem ment értelmezni ezt:

"Mert mégha úgy ejtene hogy tudja. Akkor megérteném"

2022. nov. 11. 20:12
 38/45 A kérdező kommentje:

Ja es nem intim helyzeteket értetrem alatta.

Lehet ha m.helyen kivul találkoznánk nem egy fél perces beszélgetésekre, lehet nevetnénk sokat, kibontakozna az egyhullám, észre venne talán, lehet meglátna mint nőt alatt nem azt értem hogy meztelen, hanem amikor nem munkahelyi arcom van, hanem vidám oldott nő is vagyok, szabadidőben es igy tovább.

2022. nov. 11. 20:16
 39/45 Ghgj ***** válasza:
100%
Ezt is megértheted: nem akarja tudni. Ezt jelenti visszautasítva lenni. Bár téged ez a fickó vissza sem utasított, csak a fejedben.
2022. nov. 11. 20:16
 40/45 A kérdező kommentje:

Azt is értem.

Csak nem egy példa volt már az ellenkezőjére is.

Hogy aki nem vett észre, később vett észre.

Vagy aki nem becsült, később sírt utánam. Amikor már késő.

És van az a pont nálam, amikor már igenis késő, kapálózhat bárhogy.

És élő pelda hogy akkor mwgint miért és kik maradnak? Akik azwrt odajönnek, udvarolnak és akarnak is vmit.

2022. nov. 11. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!