Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak féltékeny típusok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?

Figyelt kérdés

Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.

A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.

Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.

Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?

#senkinek nem kellek #a féltékenyeknek meg istennő vagyok
2022. nov. 11. 06:52
1 2 3 4 5
 21/45 Ingeles ***** válasza:
100%

"vagy ha hívnak is, odázzák"

Mármint, hogy elfoglaltak, és ezen te kibuksz? Most nem azért, de az eddigi szomorúfejes elkeseredett stílusból, igen hamar támadó/tomboló fokozatra kapcsoltál, csak ebből következtetek. Akárhogyis valószínűleg nem jól válogatsz. Hidd el vannak normális srácok, és én cserébe elhiszem, hogy vannak normális csajok, és legyünk egy működő társadalom. Ne add fel, fejlődj, és légy nyitott! És ne kapaszkodj olyanba, aki birtokolni akar és nem szeretni.

2022. nov. 11. 08:19
 22/45 A kérdező kommentje:

A munkahelyi sráchoz azt javasolták öltözzek kihívóan hátha ugy észre vesz.

És ez volt az összes tanács, semmi egyéb.

De nekem már komolyan alázó körülötte "csicskulni", kezdem elengedni azt hogy én normálisnak kellenék

2022. nov. 11. 08:22
 23/45 A kérdező kommentje:

Nem az hogy elfoglaltak, hanem ilyenek hogy igen majd találkozunk, ogen szeretne találkozni, majd hív, majd megbeszéljük, es ezek után mindenrol csetelunk tovabb mint addig es soha nem lesz randi.

De akár hónapokon sőt éveken is át csetelgetnénk.

Nem adnak bele semmit.

2022. nov. 11. 08:23
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy a munkahelyihez azt javasoltak, hogy oltozz kihivoan, egy csomo normalisabb valaszt kaptal, mint ezt.

De te csak azt latod, amit latni akarsz..

2022. nov. 11. 09:48
 25/45 anonim ***** válasza:
Ezek bántalmazó személyek. Valószínűleg azért vonzódsz hozájuk mert egyik szülőd bántalmazó. Ezt csak komoly önismereti munkával lehet megoldani. Legjobb pszichológus segítségét igénybe venni.
2022. nov. 11. 10:04
 26/45 A kérdező kommentje:

De igaz. Azon kivül, hogy öltözzek másképp, átfordult abba, hogy biztos nem tetszem neki, biztos nem vagyok jó nő, biztos nem szingli és ezeken ment a gúnyolódás.

Akkor a munkahelyi meg az összes másik bántalmazó aki vissza se ír le se sz.r? Akikhez amugy vonzódom!!

2022. nov. 11. 12:17
 27/45 anonim ***** válasza:

Abban mi a gúnyolódás ha az volt a válaszokban, hogy nem szingli vagy nem tetszel neki? Simán lehet bármelyik opció, nem is értem miért vagy ezen kiakadva.

Azonban csak én nem értem? Neked van most pasid, nem?

2022. nov. 11. 14:18
 28/45 A kérdező kommentje:

Nost idézzem ahogy írták?

Csak ötleteket szerettem volna hogyan venne észre az a srác aki nekem tetszik, mert jelenleg keresztül néz rajtam. Ahogy mások is.

És gyakorta megesik velem hogy később vesznek észre mint nőt! Nem első körökben.

És ezekre egyetlen egy tanáca jött h öltözzek másképp, a többi mind vérszívás volt hogy nem vagy jó nő hehe, ugyse tetszel nem kellesz neki hehe, lehet van bnője esélyed sincs hehe(nem szószerint idézve)

A 3 típusból amiket irtam, ő az egyik

Tehát

- akik le se sz.rnak

- a szexre gajtók

- a tüzönvizenes esetek

Ő az 1. Kategória. És amugy már ezt is utálom hogy nem tűnök fel elsőre meg nem jön semmi elsőre.

De erre meg azt írták komoly férfiak nem is olyanok hogy előttem fognak elsőre a padlón heverni, egy valodi szerelem lassabban alakul ki.

De aztan tényleg jó lassan! Mégis meddig ugráljam már körbe az ilyebeket? Amikor már önmegalázásnál tartok(pasi után futni) rendszerint akkor engedem el az egészet.

És ez mellett akikben lassab de biztosan ki is alakul a szerelem, mik vannak? A szerelem múlandó meg ilyenekről megy a fáma, az sem garancia semmire, pontosan úgy nem, ahogy az első pillanattol szerelem sem. Mindkettő 50-50 hogy vége lesz e, egyik sem több a masiknál. Teljesen mindegy a szerelem kialakulásának a tempója.

Igen van most pasim, akinél jobbat szeretnék. Mert hát milyen pasim van? Egy féltékeny. Nem opció hosszútávra.

2022. nov. 11. 17:06
 29/45 Ghgj ***** válasza:
100%
De basszus, ne pasit akarj már mindenáron, hanem kicsit chill és hagyd, hogy szembejön valaki, akivel megismeritek egymást és felismertek olyat a másikban, akit szívesen tudnátok a mindennapotok részének. Fordítva ülsz a lovon szerintem. Mert mit kellene csinálnia a munkahelyi srácnak? Egyből randira hívni meg udvarolni? Azt sem tudja jóformán, hogy ki vagy, van-e hasonló érdeklődési körötök, szemléletetek, stb. Nem lenne jobb érzés, ha valaki úgy szeretne beléd, hogy megismer és lassan rájön, hogy van benned valami amit akar, azon kívül, hogy nőként alkalmas vagy arra, hogy összejöjjetek? Te kb. azt várod, hogy csak a külsőd meg a nemed alapján úgy döntsön valaki, hogy el akar melletted köteleződni. Azért az ilyen hülyék adják ezt meg, akiket írsz, mert nekik csak ez számít benned. Ez nem szerelem, ez valami ösztön. Az az igazi tűzön-vízen, akinek nem csak ennyi elvárása van, hanem lelkileg is kapcsolódni akar és benned látja azt, akivel ezt megteheti. Türelmetlen vagy és kifordultan vélekedsz a szerelemről.
2022. nov. 11. 18:59
 30/45 A kérdező kommentje:

Dehisz ismerjük egymást korábbról.(gyerekkor)

És most (felnötten)szembejött.

(A munkahelyi)

De vele kapcsolatban úgy döntöttem, hogy utolsó esély. Azaz még kérdeztem róla mit tegyek hogy észrevegyen, még utoljára megpróbálom, de ha az sem sikerül, én a továbbiakban el fogok már menni mellette egy sima normális sziával és bemegyek simán dolgozni, szünetekben nem keresem és simán haza is megyek.

Mert már kezdem megalázónak érezni. Nálam ez határ már.

Mondhatnám azt is, így járt akkor.

2022. nov. 11. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!