Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?
Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.
A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.
Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.
Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?
Tinikori kapcsolataim nem ilyenek voltak, hanem az elsővel nagyszerelem, de koktozés miatt vége, akik utána voltak, pedig megcsaltak vagy kihasználtak, én voltam folyamatosan femélve féltékenyen a kapcsolatokban.megfelelési kényszerrel.
Ez akkor fordult meg bennem, amikor egy pasi miatt plázastílusból átmentem "rapper fiús" csajba, és még akkor is belémállt!!
Akkor engedtem el MINDEN megfelelési kényszerem a pasiknak.akkortól már senki nem érdekelt mi a véleménye rolam mit gondol rólam, mit szeretne, miben tetszem neki miben nem, attol a ponttól bevettem a lesz.rom tablettát es ugy vagyok vele hogy aki szeret az kócosan plusz kilókkal sminktelen is szeret, de akkor is ha miniszoknyában vagyok,vagy ha rossz hírem van, az sem érdekli.
Es 180 fok.
Nem én féltekenykedem aggódom már, hanem a pasik. De abban meg nincs köszönet, túltesznek rajtam, kicsinálnak:(
De ez a két szélsőség van csak mondhatni:(
Vagy vissza se írnak, semmi(komoly normálisak), vagy vannak akik kihasználnának szexre mennének csak(en offolom), es vannak akik tüzön vizen át akarnak.
És ebben kimerült a választék:(
Olvastad?
Valasztási lehetőségeim:
- nem kellek nem írnak vissza sem, lesz rnak, kerülnek, nem hívnak randira, vagy ha hívnak is, odázzák, személyesen pl munkahelyen észre vesz pl aki tetszik, hiába beszélek vele szinte kerül, már nekem megalázó utána futni! stb stb
- vagy vannak a szexakaro, kihasználó, oárkapcsolatban kevő rámnyomuló senkiházi aljadék sz.remberek akiket helyből offolok
- meg akik hivnak írnak várnak ragaszkodnak kötődnek, nyomulnak, a tüzönvizes esetek
Ezeken kivul az évekig tarto semmi van!
És évek után UGYANAZ a kínálat!
Javítás
Munkahelyen észre SE vesz aki tetszik
Az való igaz, hogy nagyon jó pasik, igen.
De mentálisan valami bajuk van. Kisebbségi komplexus.
Ami még hagyján is lenne, HA élhető lenne, de nagyon keményen nyomják a terrort, szinte már bántalmazás határa vagy kőkeményen az is.
A szakítás egyenesen borítékolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!