Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak féltékeny típusok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak féltékeny típusok kötődnek hozzám, a normálisak meg nem?

Figyelt kérdés

Általában azok hajtanak ragaszkodnak hozzám, vesznek körbe, keresnek, udvarolnak, hódítanak, akik nem normálisan féltékeny típusok, ami szerintem kisebbségi komplexusokból erednek.

A többiekkel ha ismerkedem, nem keresnek, nem hívogatnak, nem vagyok fontos, szinte nekem kéne nő létemre meghódítani udvarolni körbenyüzsögni, csábítani a másikat, és sokszor megalázó is, hogy olyan pasiknak írogatok, akik maguktól nekem nem, én kaparok. Sokszor már önvédelemből nem kaparok, hogy ne alázzam már meg magam.

Így mindig azok maradnak esélyesnek, akik hajtanak rám, "kiszúrtak" engem maguknak, rámálltak es hegyeket mozgatnak meg értem ha kell, nem akarnak soha elhagyni, a legutolsókig is ragaszkodnak kitartanak(nekem kell kilépni, mert ők soha nem tennék ezt meg), halálosan akarnak, kötődnek, ugyanakkor a féltékenységük, kisebbségi komplexusuk miatt szenvedést csinálnak nekem a kapcsolatból, tehát ki kell lépnem.

Mit látnak bennem a féltékenyek, amit mások nem?

#senkinek nem kellek #a féltékenyeknek meg istennő vagyok
2022. nov. 11. 06:52
1 2 3 4 5
 11/45 Ingeles ***** válasza:
97%
Mert azoknak, hagyod, hogy "meghódítsanak", akik birtokolni akarnak. Kicsit te is arra vágysz talán, hogy birtokoljanak, megszerezzenek. Nem kell futnod az olyan fiú után, aki nem ostromol, de adj egyértelmű jeleket, hogy vele akarsz lenni. És légy óvatos azzal, aki már az elején a csillagokat ígéri neked, úgy hogy azt sem tudja ki vagy. Keress valakit, aki intelligens, meg tudja fogalmazni mit akar, és próbáld meg te is megfogalmazni már az elején, hogy mit vársz egy kapcsolattól.
2022. nov. 11. 07:56
 12/45 A kérdező kommentje:

Tinikori kapcsolataim nem ilyenek voltak, hanem az elsővel nagyszerelem, de koktozés miatt vége, akik utána voltak, pedig megcsaltak vagy kihasználtak, én voltam folyamatosan femélve féltékenyen a kapcsolatokban.megfelelési kényszerrel.

Ez akkor fordult meg bennem, amikor egy pasi miatt plázastílusból átmentem "rapper fiús" csajba, és még akkor is belémállt!!

Akkor engedtem el MINDEN megfelelési kényszerem a pasiknak.akkortól már senki nem érdekelt mi a véleménye rolam mit gondol rólam, mit szeretne, miben tetszem neki miben nem, attol a ponttól bevettem a lesz.rom tablettát es ugy vagyok vele hogy aki szeret az kócosan plusz kilókkal sminktelen is szeret, de akkor is ha miniszoknyában vagyok,vagy ha rossz hírem van, az sem érdekli.

Es 180 fok.

Nem én féltekenykedem aggódom már, hanem a pasik. De abban meg nincs köszönet, túltesznek rajtam, kicsinálnak:(

2022. nov. 11. 07:56
 13/45 A kérdező kommentje:

De ez a két szélsőség van csak mondhatni:(

Vagy vissza se írnak, semmi(komoly normálisak), vagy vannak akik kihasználnának szexre mennének csak(en offolom), es vannak akik tüzön vizen át akarnak.

És ebben kimerült a választék:(

2022. nov. 11. 07:58
 14/45 Ingeles ***** válasza:
96%
Talán mert a "tűzön-vízen át" srácokhoz szoktál hozzá, semminek értékeled, azt ami egy tisztességes érdeklődés és túl hamar tovább állsz egy olyanra kacsingatva aki az előbbi típus. De ez csak egy tipp. Én a tűzön-vízenes csávó voltam, és amióta próbálok kevésbé elmebajosan romantikus lenni, azóta egy csaj sem vesz komolyan, szóval ez az én tapasztalatom. :)
2022. nov. 11. 08:03
 15/45 A kérdező kommentje:

Olvastad?

Valasztási lehetőségeim:

- nem kellek nem írnak vissza sem, lesz rnak, kerülnek, nem hívnak randira, vagy ha hívnak is, odázzák, személyesen pl munkahelyen észre vesz pl aki tetszik, hiába beszélek vele szinte kerül, már nekem megalázó utána futni! stb stb

- vagy vannak a szexakaro, kihasználó, oárkapcsolatban kevő rámnyomuló senkiházi aljadék sz.remberek akiket helyből offolok

- meg akik hivnak írnak várnak ragaszkodnak kötődnek, nyomulnak, a tüzönvizes esetek

Ezeken kivul az évekig tarto semmi van!

És évek után UGYANAZ a kínálat!

2022. nov. 11. 08:11
 16/45 anonim ***** válasza:
Hát bakker! A kötődős féltékenyekre kellene egy terápia most már! Valaki szánjon rá erre a project-re 100 milliót, találja ki mi a bajuk valójában! Mert ha megjavulnának lenne egy csomó tök jó pasi!
2022. nov. 11. 08:15
 17/45 A kérdező kommentje:

Javítás

Munkahelyen észre SE vesz aki tetszik

2022. nov. 11. 08:16
 18/45 anonim ***** válasza:
Tényleg, a kötődős féltékenyek anyagilag hogy álltak?
2022. nov. 11. 08:18
 19/45 Ghgj ***** válasza:
95%
Hát talán azt kellene átgondolni, hogy aki nem egy csaló fél, valamint nem elmebeteg, miért nem érdeklődik irántad. Az tök jó, hogy elengedted a megfelelési kényszert, de mentális stabilitást és érzelmi biztonságot is nyújtani kell egy kapcsolatban, ha az nincs meg, akik ezt meg tudnák adni és el is várják, azok kerülni fognak.
2022. nov. 11. 08:18
 20/45 A kérdező kommentje:

Az való igaz, hogy nagyon jó pasik, igen.

De mentálisan valami bajuk van. Kisebbségi komplexus.

Ami még hagyján is lenne, HA élhető lenne, de nagyon keményen nyomják a terrort, szinte már bántalmazás határa vagy kőkeményen az is.

A szakítás egyenesen borítékolt.

2022. nov. 11. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!