Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan dolgozzam fel hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Hiába próbálkozok nem megy az ismerkedés.Valamiért nem kellek a nőknek!Kezdem azt érezni hogy a magány a sorsom.Màr arra is gondoltam hogy nekem már túl késő!34f
2023. ápr. 5. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy. Nem lehet feldolgozni.
2023. ápr. 5. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

"Nem lehet feldolgozni" - hú de utálom az ilyen válaszokat....

Pszichésen nehéz helyzetben vagy, vagy frusztráiód, traumád van?

Pszichológus, vagy pszichiáter tud segíten ia feldolgozásban. Akár előre, akár hátra, de ki tud hozni a szakadékből. Persze csak ha te is akarod.

2023. ápr. 5. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Menj horgászni.
2023. ápr. 5. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Próbálkozni kell tovább. Azt nem hiszem el, hogy senkinek. Nem volt még soha olyan nő, aki neked nem kellett, de fordítva igen?
2023. ápr. 5. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

"Valamiért nem kellek a nőknek!"

Bizonyos nőknek lehet, hogy nem. Nem is kell mindenkinek kelleni. Még nem találkoztál olyannal, akivel tényleg meg van az összhang, és egymást kerestétek. Nem azt jelenti, hogy nincs.

"Kezdem azt érezni hogy a magány a sorsom."

Lehet, hogy egy darabig igen. Viszont az sem megoldás, hogy amíg nem találod meg a társad, addig megy a kukába x év. De megértem a problémád, én is ebben vagyok.

"Màr arra is gondoltam hogy nekem már túl késő!"

10 év múlva sem késő. Sőt, az idő neked dolgozik. Lehet, hogy pont addigra lesz meg az, aki már lenyugodott, és melletted találja meg, amit keresett.

2023. ápr. 5. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
aktívan megkeresed, miben fogod megtalálni a boldogságodat, ha egyedül kell leélned az életedet. legalábbis én így voltam vele huszonéveim közepén. de aztán összejöttek a dolgok.
2023. ápr. 5. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Van hasonló helyzetben haverom, aki szintén 34 éves, és ugyanerről panaszkodott nekem. Rá tényleg ráférne egy pszichológus, lehet rád is, csak nem veszed észre, hogy nem stimmel valami veled.

Ugyanakkor van egy csomó ember szerintem akiknek marha unalmas az életük, és csodálkoznak, hogy nem akarnak hozzájuk betársulni senki.

F

2023. ápr. 5. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
30-as éveim elején én is ugyanígy vagyok ezzel. Hála az égnek egyre kevésbé érdekel az ismerkedés téma, ahogy látom magam körül, hogy az emberek egyre nyomorultabbak... Ennél még egyedül is jobb lesz.
2023. ápr. 5. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Manapság a rohanó világban az emberek már nem is figyelnek egymásra.

Az ingerküszöb a tető ponton van, mindenkinek celeb kell meg a csillogás, főleg fiatalabb korban. Úgy vélem történelmünk során most a legnehezebb az ismerkedés.

2023. ápr. 5. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Engedd el a görcsös próbálkozást, és próbáld meg rendbetenni magad, aztán majd lesz nőt, ha már nem ezen picsogsz.
2023. ápr. 5. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!