Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel hogy nem kellek senkinek?
"Nem lehet feldolgozni" - hú de utálom az ilyen válaszokat....
Pszichésen nehéz helyzetben vagy, vagy frusztráiód, traumád van?
Pszichológus, vagy pszichiáter tud segíten ia feldolgozásban. Akár előre, akár hátra, de ki tud hozni a szakadékből. Persze csak ha te is akarod.
"Valamiért nem kellek a nőknek!"
Bizonyos nőknek lehet, hogy nem. Nem is kell mindenkinek kelleni. Még nem találkoztál olyannal, akivel tényleg meg van az összhang, és egymást kerestétek. Nem azt jelenti, hogy nincs.
"Kezdem azt érezni hogy a magány a sorsom."
Lehet, hogy egy darabig igen. Viszont az sem megoldás, hogy amíg nem találod meg a társad, addig megy a kukába x év. De megértem a problémád, én is ebben vagyok.
"Màr arra is gondoltam hogy nekem már túl késő!"
10 év múlva sem késő. Sőt, az idő neked dolgozik. Lehet, hogy pont addigra lesz meg az, aki már lenyugodott, és melletted találja meg, amit keresett.
Van hasonló helyzetben haverom, aki szintén 34 éves, és ugyanerről panaszkodott nekem. Rá tényleg ráférne egy pszichológus, lehet rád is, csak nem veszed észre, hogy nem stimmel valami veled.
Ugyanakkor van egy csomó ember szerintem akiknek marha unalmas az életük, és csodálkoznak, hogy nem akarnak hozzájuk betársulni senki.
F
Manapság a rohanó világban az emberek már nem is figyelnek egymásra.
Az ingerküszöb a tető ponton van, mindenkinek celeb kell meg a csillogás, főleg fiatalabb korban. Úgy vélem történelmünk során most a legnehezebb az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!