Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel hogy nem kellek senkinek?
"Valamiért nem kellek a nőknek!"
1. Nem nézel ki elég jól, hogy átlépd az "ingerküszöböt", magyarán nem vagy eléggé "feltűnő" jelenség, nincs a külsődben semmi olyan, hogy akár csak egy-két nő azt mondaná hogy: "na ez milyen jó pasi már". Nem vagy bugyinedvesítő még minimálisan sem.
2. Láthatatlan szürke, senki vagy a szemükben. Az a típus vagy, hogy arra sem emlékezne a nők 99%-a ha akár normálisan egy-két órát beszélgetnél valamelyikkel. Még a nevedet is 5 perc alatt elfelejtenék.
3. Nem vagy társaság közepe típusú ember sem, nincsenek érdekes történeteid, nem vagy olyan egyéniség aki alapból bevonzaná az embereket (nemtől függetlenül) maga köré.
"Kezdem azt érezni hogy a magány a sorsom."
Jól érzed, nagyon nagy valószínűséggel így is lesz, hacsak nem lesz valami kapuzárási pánikban szenvedő nő, akinek gyorsan kell egy gyerek, egy viszonylag megbízható, semleges, átlagos pasitól. VAGY felnevelheted másnak, a jellemzően jóképű, nőcsábász macsó által csinált gyerekét.
"Màr arra is gondoltam hogy nekem már túl késő!34f"
Jól gondolod ezt is. Ha eddig nem voltál elég érdekes a nőknek, már nem is leszel az. Az előző pontban leírt opció viszont még neked is játszik (gyereke anyukával összejönni), vagy gyorsan megpróbálsz meggazdagodni és "extrémebb" életet élni. De erre nagyon kicsi az esély.
Abban ne reménykedj, hogy ennyi idősen olyan nőt találsz a korsoztályodban, akinek egyrészt még nincs gyerek és milliónyi sérülése az előző kapcsolataiból. Ez egy hiú vágyálom csak.
Fiatalabbakhoz meg túl öreg vagy már, maximum ha te jóval fiatalabbnak nézel ki, mint a korosztályod, akkor lehet náluk esélyed, viszont sok jóra ne számíts. 30 alatt nagyon kevés nő akar megállapodni és általában aki mégis, az már régen elkelt és boldog, családos életet él.
Tudom, most jönnek a lepontozók, de a realitás sajnos ez. Persze nem mondom, hogy ne próbálkozz, de én nem erőltetném a dolgot. Ha szerencséd van talán összejöhet valami, de mindenképpen legyél nagyon tudatos ez ügyben és ne sétálj bele olyan csapdákba, mint amiket felsoroltam, csak azért mert magányosnak érzed magad. Koncentrálj olyan dolgokra amelyekben örömödet leled és így könnyen megfeledkezel majd a párkapcsolat hiányáról és még örülni is fogsz talán később, hogy megúszod a dolgot és annak minden szarságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!