Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy valaki senkinek sem fog sohasem tetszeni?
Nehezen tudom elfogadni, hogy tényleg nem tetszek senkinek se az egyetemen, se sehonnan.
A lányok kerülik a társaságomat (ugyanúgy a fiúk is de ez más tészta.
Szerintem soha életemben nem kaptam meg egy lánytól sem, hogy én szép lennék, jól néznék ki vagy valami ilyesmi. Amikor tükörbe nézek elégedettlen vagyok azzal amit látok.
Tényleg, csak egy átlag srác vagyok, de mégis elégedettlen vagyok a kinézetemmel. Vagy esetleg a kopaszságom lenne a probléma?
Sajnos nem nagyon szoktam az érzéseimről beszélni, szóval bocsássátok meg ha ilyen rinyálós kérdés lett.
Szóval szerintetek lehet ennek bármi oka azon kívül, hogy a lányok szemébe én esetleg csúnya vagyok ?
Előre is köszönöm annak aki megdob egy értelmes válasszal.
"Lehetséges az, hogy valaki senkinek sem fog sohasem tetszeni?"
igen, lehetséges, de hacsak nem születtél valami súlyos genetikai rendellenességgel, nehezen hiszem, hogy nem tudsz elfogadható külsőt kikísérletezni magadnak.
Nem olyan biztos ez. Akinek van valamilyen testi sérülése, azoknál sajnos könnyen megesik ez.
A személyiségeden változtass, légy nyitott a többiek felé, mérlegeld, hogy kit engedsz be, stb.
Elméletileg lehetséges, de a gyakorlatban ez nagyon ritka.
Egyébként elsősorban nem "tetszeni" kell, hanem azt elérni, hogy valaki kedveljen, végül szeressen. Tapasztalatból mondom, hogy a külső nem minden. Sőt...
Kopaszsag nagy red flag sokaknal, aki mast mond az hazudik.
De meg igy is lehetnek boven olyanok, akik el tudjak fogadni es olyanok is, akiknek ez kifejezetten bejon.
Szoval ez onmagaban meg nem kizaro ok. Egyuttesen tobb problemaval viszont nem nyero kombinacio.
Ha meg nem sportolsz / edzel, akkor azt tudom csak javasolni, hogy kezdj bele. Idovel (ha jol csinalod) elegedettebb lehetsz azzal amit a tukorben latsz es az onbizalmadra is jo hatassal lesz, hogy van egy terulet, ahol progressziv fejlodest tapasztalsz. Lesz egy kis sikerelmenyem valamiben, ami sokat dobhat a kozerzeteden.
Udv:
Egy szinten kopasz kokszos ferfiallat (a kokszos csak koltoi tulzas)
Olyan fura olvasnom ezeket.
Mi a középiskolában szinte szándékkal próbáltunk azokkal a fiúkkal beszélgetni akiknek az arcára volt írva, hogy nem akarják. Aztán valakivel össze barátkoztunk, valakivel nem sikerült.
Nem hiszem el, hogy ott vagy egy osztályban és soha senki nem próbált még beszélgetést kezdeményezni veled.. inkább azt tudom elképzelni, hogy rosszul reagalsz rá.
Neked elment már a Titanic (hajó) ahogy szokás mondani!
Foglakozz a tanulással és a nőket hagyd meg az életrevaló férfiaknak.
#6 "Kopaszsag nagy red flag sokaknal, aki mast mond az hazudik."
Igen. Azért, mert te azt mondod. És ha te valakit hazgnak tartasz, akkor 100%, hogy az is.
Nem vagy egy kicsit beképzelt és primitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!