Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valaki senkinek sem fog sohasem tetszeni?

Figyelt kérdés

Nehezen tudom elfogadni, hogy tényleg nem tetszek senkinek se az egyetemen, se sehonnan.

A lányok kerülik a társaságomat (ugyanúgy a fiúk is de ez más tészta.

Szerintem soha életemben nem kaptam meg egy lánytól sem, hogy én szép lennék, jól néznék ki vagy valami ilyesmi. Amikor tükörbe nézek elégedettlen vagyok azzal amit látok.

Tényleg, csak egy átlag srác vagyok, de mégis elégedettlen vagyok a kinézetemmel. Vagy esetleg a kopaszságom lenne a probléma?

Sajnos nem nagyon szoktam az érzéseimről beszélni, szóval bocsássátok meg ha ilyen rinyálós kérdés lett.

Szóval szerintetek lehet ennek bármi oka azon kívül, hogy a lányok szemébe én esetleg csúnya vagyok ?

Előre is köszönöm annak aki megdob egy értelmes válasszal.

2022. szept. 13. 11:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De mégis hogyan reagálhatnék rosszul? Teljesen levegőnek néztek a középiskolában és az egyetem is ugyan ez a helyzet.
2022. szept. 13. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#10: Nem. Ugye vágod, hogy saját és sorstársaim tapasztalatából beszélek? A 20-on éveseknek nem vonzó a kopaszság. Vérig sértődhetsz ezen, de magamra igényes, fiatal, tanult kopasz férfi vagyok, rendezett élettel, normális fotókkal és megjelenéssel és rendszerint 35+-os nők vesznek csak észre. 1 kezemen megtudom számolni, hogy hány randim volt az elmúlt egy évben korombeli lányokkal, és hogy ehhez képest nem tervezetten meddig jutottam idősebb nőkkel.

De nyugodtan megpróbálhatod a helyemben bármilyen platformon, adok hozza képeket bármikor.

2022. szept. 13. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"lányok kerülik a társaságomat (ugyanúgy a fiúk is de ez más tészta." - én a helyedben ezen azért elgondolkodnèk

Én borotvalom a fejem , mégis van sikerem a nőknèl, de tény ami tény sokaknál kizáró ok, mert szeretik pl. simogatni a pasi haját

De egyébként a divat is számít valamennyit , kopaszsàg többnyire nem divat addig amíg valamelyik amerikai celeb nem borotvàl

Másik:

A kopaszsàghoz szerintem kell egyfajta alkat , kiállás, megjelenés, stílus, és akkor van respektje a dolognak , máskülönben úgy hathatsz a nőkre, mint Pl egy teológus , vagy egy àltalànos iskolás infó tanár

Ha meg zavar titeket ez az àllapot, akkor hajbeultetès - de utána is ketesèlyes , mert ki tudja milyen az ember a haj alatt

2022. szept. 13. 13:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem szerintem másfajta stílus nem állna jól. Hiába vagyok fiatal elől már kopaszodom. Ezért döntöttem úgy,hogy teljesen lebortválom minden héten a hajamat.
2022. szept. 13. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges.

Miért ne lenne?

Mindenre megvan az esély a világban.

2022. szept. 13. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ja, de csak akkor ha ronda vagy. Ronda vagy? Mert akkor nem fogsz tetszeni senkinek.
2022. szept. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!