Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg alávág a női önbecsülé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg alávág a női önbecsülésnek ha élő randira olyan pasi jön aki nem ad magára,olcsó ruhák,rossz fogsor,nincs borotválkozás esetleg randin téged kér meg menjetek a te kocsiddal mert neki nincs kocsija?

Figyelt kérdés

Sajnos elég sokszor belefutok ilyen pasikba.Barátnőim is.Utána pár napig furán érzem magam,mintha csak ennyit érnék.

Még ismerkedni is alig van kedvem hetekig mert ezen rágódok.

jún. 9. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Mert ennyit is érsz. Ha rosdz pasik találnak csak be, az azt jelenti, hogy te sem lehetsz valami topmodell. A jó csajok előtt ugyanis sorban állnak a jó pasik
jún. 9. 23:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Vannak jó pasik is.Szeretek mindenkivel beszélgetni ha szimpatikus randi is van.Csak ott elég lehangoló ha ilyen a szitu.
jún. 9. 23:12
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Ezzel ő mutatkozik be és magát minősíti. Nekem az én önbecsülésemhez semmi köze nem lenne annak hogy mások hogyan jelennek meg. Őt tükrözi nem engem.

De ismerek olyanokat és furcsamód pasikat akik ezeket magukra veszik. Pl nem egy az ajándékot nézi és ha a nő nem áldoz rá sokat akkor ugy veszik nem ér a nőnek semmit.

jún. 9. 23:14
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

2, ugye vágod, hogy ezzel csak azt éred el, hogy nem a felső 20%-ra, hanem a felső 10-re fogunk menni?

Rövidtávon jóleshet belerúgni a kérdezőbe, de hosszútávon magadat szopatod.

jún. 9. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Randizz velem.
jún. 9. 23:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy egy férfi hogy reagálna az ilyesmire lol. Ha csupa igénytelen lenőtt hajú pörköltszaftos büdös nő jelenne meg a találkozójaikon, akkor egy átlag pasi sose gondolná hogy vele van a gond. Rögtön felháborodna hogy "a mai nők" milyen gázak, nem jók semmire, a feminizmus teljesen agymosta és visszataszítóvá tette őket.

Ez pedig a te esetedben is jó hozzáállás. Legalábbis jobb mint ha magadat néznéd le mások undorítósága miatt.

jún. 9. 23:39
 7/14 anonim ***** válasza:
9%
5 a kérdés alapján a kérdező pont nem a legélesebb kés a fiókban, én meg az okos nőkre bukom, úgyhogy mehet nyugodtan a top 10%-ra, nem érdekel.
jún. 10. 00:09
 8/14 anonim ***** válasza:
30%

Nekem nem.

A ruha lecserelheto, a borostat szeretem,a fogakat be lehet tometni .

A kocsi szinten megveheto. A jellem ,a szemelyiseg es kulso adottsagok a valodi ertekek szamomra. Taszit,ha vki kocsival vagy ajandekokkal kompenzalja a romlott lelket. Nem kerek privit.

jún. 10. 03:05
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A pocs vag ala max, meg a bugyi , a tobbi csk kepzelges.
jún. 10. 03:45
 10/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem mindegy olcsó-e a ruha, ha tiszta és nem lyukas meg szakadt?!!

A fogsor nehezebb ügy, de még lehet érteni, és segíteni is rajta.

A borostás ízlés kérdése.

Kocsi? Szóba nem àllnék olyan nővel, akit furikázni kell.

Mozgássérült, hogy nem tud bringázni vagy gyalogolni, és a tömegközlekedést sem ismeri?!??

jún. 10. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!