Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Mennyire várjátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Mennyire várjátok el a mindennapi borotválkozást, a sima arcot egy férfitól?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy lánnyal, és már megjegyezte, hogy mindig sima az arcom, és nem kell ám a kedvért állandóan borotválkoznom.

Én meg mondtam neki, hogy nem a kedvéért csinálom, hanem én mindennap letolom (nem géppel, hanem rendesen pengével). Mert utálom a borostát, olyan mintha csöves lennék tőle. Még hétvégén is, amikor otthon vagyok.

Reggel munkába menet gyors borotválkozás, és ha este még mennem kell valahova van hogy akkor is megcsinálom. Gyorsan nő.

Azt mondta ez beteges kissé... jó furán reagált. Most akkor legyek igénytelenebb, vagy mi baja?

Nem szakáll párti egyébként, szóval örülnie kellene neki.

jan. 7. 22:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
5%
Elég ha lent levágja
jan. 7. 22:21
 2/26 anonim ***** válasza:
50%
:D
jan. 7. 22:21
 3/26 A kérdező kommentje:
#1 A farkamról a szőrt mindennap? Azt csak kapcsolatban szoktam és 3-7 naponta. Letolnám én ott is, de mindig félek. Volt már pár balesetem, nem egyszerű a zacsit lecsupaszítani anélkül, hogy ne vérezzek el.
jan. 7. 22:25
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, de jobb sima arcot puszilgatni 🙂
jan. 7. 22:25
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl teljesen mindegy. A borosta szerintem esztétikusabb, a sima arc viszont kényelmesebb. Felőlem úgy hordja, ahogy akarja, amíg igényes.
jan. 7. 22:27
 6/26 anonim ***** válasza:
18%
Pedig ugorj neki a zacsinak ha nőt akarsz! Ez már nem 1900 évek.
jan. 7. 22:29
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Mindegy, csak ápolja, és legyen véleménye, mint neked. Nekem az jön be, ha a férfi nem pincsi, aki értem akármit felvesz, növeszt, vágat, hanem legyen véleménye arról, magának hogy tetszik a legjobban. Ha napi 5x akarsz borotválkozni, tedd azt. Nem néznék rád furán.
jan. 7. 22:30
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, sőt én kimondottan a borostás arcot kedvelem.
jan. 7. 22:30
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az arca nekem mindegy, rövid borosta még elmegy.
jan. 7. 22:33
 10/26 anonim ***** válasza:
44%
Én kifejezetten utálom a csupasz arcot. Férfi kell nekem, nem kisfiú 😅
jan. 7. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!