Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Mennyire várjátok el a mindennapi borotválkozást, a sima arcot egy férfitól?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy lánnyal, és már megjegyezte, hogy mindig sima az arcom, és nem kell ám a kedvért állandóan borotválkoznom.
Én meg mondtam neki, hogy nem a kedvéért csinálom, hanem én mindennap letolom (nem géppel, hanem rendesen pengével). Mert utálom a borostát, olyan mintha csöves lennék tőle. Még hétvégén is, amikor otthon vagyok.
Reggel munkába menet gyors borotválkozás, és ha este még mennem kell valahova van hogy akkor is megcsinálom. Gyorsan nő.
Azt mondta ez beteges kissé... jó furán reagált. Most akkor legyek igénytelenebb, vagy mi baja?
Nem szakáll párti egyébként, szóval örülnie kellene neki.
jan. 7. 22:20
11/26 anonim válasza:
Érts a nők nyelvén, burkoltan azt fejezte ki, hogy neki tetszik a borosta. Nem egyformák a nők, van akinek tetszik, s van akinek meg nem.
12/26 anonim válasza:
Szeretem így is úgy is. Nincs ilyen elvárásom. A pasim szokta hagyni, hogy nőjjön egy kis borosta és nekem ez nagyon bejön. Csupaszon meg borostával is.
13/26 anonim válasza:
Számomra a férfi ott kezdődik, hogy szőrös. Borosta, szkaáll és bizony altesten is (karbantartott) szőr. Csupasz péniszt kukinak hívják és ovisoknak van.
15/26 anonim válasza:
A szakállat nagyon nem szeretem. A borosta van, akinek jól áll, de azt is karban kell tartani, különben igénytelen hatása lesz, mint feljebb említették.
16/26 anonim válasza:
17/26 anonim válasza:
Ha szeretné, borotválkozzon naponta, de én nem várom el alapvetően... az más kérdés, hogy van olyan férfi, aki egyszerűen nem szőrösödik szépen és tényleg igénytelen hatást kelt, ha napokig nem borotválkozik (szakmunkásbajusz, foltosan szőrös arc). De egy sima, egységes borosta szerintem jól néz ki, nem "csöves".
18/26 anonim válasza:
Én imádom a sima arcot. Borostás nekem is igénytelennek tűnik.
19/26 anonim válasza:
Nem várom el, söt, az én férjem borostásan hagyja, sokkal jobb, mint amikor csupaszra borotválta. Nekem jobban tetszik, férfiasabb vele, jól áll neki.
20/26 anonim válasza:
7. Legyen véleménye, csak pont az ami neked, és úgy mondjuk ellent, hogy közbe mindenben az van amit te akarsz! Női logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!