Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Mennyire várjátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Mennyire várjátok el a mindennapi borotválkozást, a sima arcot egy férfitól?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy lánnyal, és már megjegyezte, hogy mindig sima az arcom, és nem kell ám a kedvért állandóan borotválkoznom.

Én meg mondtam neki, hogy nem a kedvéért csinálom, hanem én mindennap letolom (nem géppel, hanem rendesen pengével). Mert utálom a borostát, olyan mintha csöves lennék tőle. Még hétvégén is, amikor otthon vagyok.

Reggel munkába menet gyors borotválkozás, és ha este még mennem kell valahova van hogy akkor is megcsinálom. Gyorsan nő.

Azt mondta ez beteges kissé... jó furán reagált. Most akkor legyek igénytelenebb, vagy mi baja?

Nem szakáll párti egyébként, szóval örülnie kellene neki.

jan. 7. 22:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azt nem igazán tudom megmondani, hogy hány naponta. Van, akinek 1-2 nap után már rendes szőr van, másnak meg nem. Szóval elég butácska lány szegény, ha emiatt "betegesnek" titulál és nem tudja, hogy valaki gyorsabban szőrősödik.

Párom egyébként 3-4 naponta szokott borotválkozni. Én jobban szeretem a sima arcot, se a szakáll, se a borosta nem jön be. De ha nincs mindig frissen megborotválkozva, az nem baj.

jan. 8. 08:47
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a csöves gondolatra értette, hogy ezért folyamatosan nyírni beteges. Pszihológiailag érzek kissé önelfogadási problémát és a negatív gondolatból görcsösséget. Vitatott máig, hogy ettől gyorsabban nől-e. De szerintem esetedben igen. Én azt is el tudom képzelni, hogy egy ilyen túltolt helyzetben a test harcolni is akar a külső befolyás ellen. Amiből aztán idővel még baj is lehet. Ha utóbbi helyzeteket tekintjük, kis időre el kéne fogadni és leszokni róla.

35/F

jan. 8. 09:23
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként naponta pengézni a bőrt valóban egészségtelen is. Csoda, ha még furunkuluszok nem alakultak ki.
jan. 8. 09:25
 24/26 anonim ***** válasza:
53%

Aki szerint a szakáll teszi férfivá az embert és egy borotválkozástól kisfiúnak tekint valakit azzal elég komoly bajok vannak :D

Én csak a sima arcot szeretem. Ha nem akar mindennap borotválkozni, nem baj, csak akkor ne várja el, hogy szétszúrassam vele az egész arcomat és a számat.

jan. 8. 09:36
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Azért a borostát ne fessük úgy le, hogy "csöves kinézetet" kölcsönöz az embernek.

A borostát is trimmelni kell, a nyakról leszedni a szőrt, 3-4 naponta (nem minden nap) visszanyírni pár milisre stb. stb. ápolni kell azt is, mert különben tényleg csövesül nézhet ki az ember. Azoknak jó, mint például nekem is, akiknek egységesen nő mindenhol a szőr az arcán. Akinek ilyen foltokban nő, az szerintem inkább tényleg nyírja simára az arcát, mert az látod elég csúnyán tud kinézni.

De az, hogy minden nap leborotválod, az azért tényleg túlzás.

jan. 8. 09:57
 26/26 anonim ***** válasza:
60%

Én borosta és szakáll párti vagyok és nem osztom azt a véleményt, miszerint ezek "csöves kinézetet eredményeznének", nyilván ezeket is ápolni, igazgatni kell.

Sokszor a borostás/szakállas ismerőseim több időt töltenek azok karbantartásával, mintha

csak "letolnák" az egész arcukat.

Azzal pedig egyetértek, hogy nem tesz jót a bőrödnek a mindennapos borotválás.

jan. 8. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!