Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem most ment vissza dolgozni, eddig szőrös volt ott lent, de miután elkezdett dolgozni kb két hétre rá leborotválta?
Figyelt kérdés
Én mondtam neki hogy szőrösen szeretem, és örült is neki hogy nem kell vele bajlódnia. Most akkor minek borotválta le ráadásul csupaszra. Amikor kérdeztem tőle hogy miért borotválta azt mondta hogy amikor átöltözik látják a kolléganői. De ha leborotválja akkor is látják a punciját ha bugyit cserél. Mi lehet a valódi oka szerintetek? A munkahelyén csak nők vannak jobbára.2023. szept. 19. 11:22
1/36 anonim válasza:
Tényleg ez lehet az oka... valószínűleg sokat ad mások véleményére és ciki neki, hogy a többieké csupasz az övé nem..ennyi az egész.
2/36 A kérdező kommentje:
1
Enyire nem befolyásolható. Sőt inkább domináns nagyszájú típus.
2023. szept. 19. 11:26
3/36 anonim válasza:
Szia! Tudod kell, hogy a nôk 80 % -a borotvàllja magàt odalent! Ne csodàlkozzàl, ha a feleséged a kolleganôi làttàn leborotvàllta a nemistôrzetét, nem akart régimòdi lenni.
4/36 anonim válasza:
Elmondta a valódi okát, nem értem a további problémát. Mondjuk milyen munkahely az ahol bugyit kell cserélni?
5/36 anonim válasza:
Így van, szerintem a kolléganői nagyja borotválja, és szégyellte, hogy ő nem.
Te meg ne legyél ilyen erőszakos és féltékeny, mert a helyében biztos elhagynálak, ha b.sztatnál emiatt. Úgyhogy állj le.
6/36 anonim válasza:
Pedig bőven lehet az az oka, hogy nem akar kilogni a sorból, vagy hogy igénytelennek gondolják
7/36 A kérdező kommentje:
3
Mi köze a feleségem kolléganőinek ahoz hogy ő borotválkozik e? Simán tartozhatna a 20%ba.
2023. szept. 19. 11:31
8/36 anonim válasza:
Ne te mondd már meg neki, hová tartozzon! Vagy tényleg ekkora pöcs vagy, vagy csak egy unatkozó troll.
9/36 anonim válasza:
Mit akarsz gondolni? Hogy lett valakije és azért borotvalja? 😄
10/36 A kérdező kommentje:
Nem, tudom hogy nem csal meg. De eddig ő sem akarta borotválni, felesleges nyűgnek tartotta, és örült neki hogy nekem jobban bejön természetesen. Akkor most miért számít neki ennyire a kolléganői véleménye?
2023. szept. 19. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!