Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem most ment vissza dolgozni, eddig szőrös volt ott lent, de miután elkezdett dolgozni kb két hétre rá leborotválta?
Figyelt kérdés
Én mondtam neki hogy szőrösen szeretem, és örült is neki hogy nem kell vele bajlódnia. Most akkor minek borotválta le ráadásul csupaszra. Amikor kérdeztem tőle hogy miért borotválta azt mondta hogy amikor átöltözik látják a kolléganői. De ha leborotválja akkor is látják a punciját ha bugyit cserél. Mi lehet a valódi oka szerintetek? A munkahelyén csak nők vannak jobbára.2023. szept. 19. 11:22
31/36 anonim válasza:
Mert azzal a jóképű kollégával az első nap ota, ahogy beesett a munkahelyére, dugnak két torta elkészítése között.
Ezt akartad hallani?
32/36 anonim válasza:
31- végre valaki fejéntalálta a szöget! :D
33/36 anonim válasza:
Kérdező szeintem eleg hasznos valaszokat kaptal, en is hasonlokat tudok mondani, a nok eleg rosszindulatu megjegyzeseke tudnak tenni, o ha a erzekeny a testere a szules utan lehet megbantodott 1 megveto pillantastol es inkabb leszedte, ome h nagyszaju de kehet eddig nem kapott ennyj bantk lillantast bbeszolast, en is nagyszaju vagyok de attol megtudnak bantani
34/36 anonim válasza:
Rájött, hogy már rég le kellett volna szedni. Több, mint 20 éve borotválom, igaz, én 40 múltam.
35/36 anonim válasza:
Ha ennyire nem befolyásolható, akkor egy másik pasi miatt ugyan miért borotválná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!