Nemrég leborotváltam az intim területeimet, de másnapra elkezdett viszketni s csúnyán kipattogott. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnám ezeket legközelebb elkerülni?
Figyelt kérdés
Ez volt az első alkalom, s még egyáltalán nem tudom mi lenne a legpraktikusabb módszer.
Am lány vagyok...
2014. okt. 25. 22:07
1/8 Diamonocska válasza:
igazábol nagyon semmit.mivel a szőr próbál kinőni ujbol a bőr alol ezért van ez.annyit tudok tanácsolni hogy kendd be krémmel és legközelebb próbáld ki a gyantát ha úgy érzed kibirnád.
2/8 anonim válasza:
Utána kend be sensitive after shave-val, (jó apukádé is, de nekem pl. a Nívea fehér dobozos vált be), kicsit pasi illatú, de legalább használ. Esetleg még a kamillás hintőport is kipróbálhatos és utána egy napig ne vegyél fel műszálas alsóneműt és farmert, csak valami pamut cuccot. Borotválás után közvetlenül ne használj illatosított cuccot se, habfürdő, szappan, ilyenek.
3/8 anonim válasza:
A gyógyszertárban vegyél alkoholt ( pár száz forint ), és azzal kend át borotválás után a borotvált területet. Kicsit csípni fog, de fertőtlenít, és kevésbé valószínű, hogy begyullad.
4/8 anonim válasza:
Legokosabb és legegészségesebb, ha nem borotválod.
5/8 anonim válasza:
Nekem az segít, ha előtte bedörzsölöm bőrradírral, mint ahogy az arcomat szoktam :)
6/8 anonim válasza:
Sajnos nekem semmi nem segít, másnap úgy fáj, hogy mozogni alig tudok...pedig már sokmindent próbáltam :(
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Ami segít: rögtön borotválás után babahintőporozás, éjszakára ha szükséges babakrémmel (v Neogranormon) bekenni.
Alkohol, after shave, egyéb krémek nekem csak rontanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!